Gigabyte RTX 3080 Ti Gaming OC FurMark düşük FPS neden olur?

Normalinde 200-300 civarı olması gerekiyor internetten baktım fakat benimkinde durum böyle. Önceden test yapmıştım ve sorun yoktu şu an ise böyle olduğunu fark ettim. Neden kaynaklı olabilir bu?

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    34,4 KB · Görüntüleme: 172
Ekran kartı çipinin saat hızı. DDU ile driverı silip tekrar yüklemekle başlayın.

DDU ile silip tekrar yükleyebilirim fakat işlemcim 'F' ibareli. Haliyle ekran kartı dışında görüntü alamıyorum. DDU ile silersem ve görüntü gelmezse nasıl düzelteceğim tekrar? Bir de bu sorun donanımsal olabilir mi sizce?

DDU ile silip tekrar yükleyebilirim fakat işlemcim 'F' ibareli. Haliyle ekran kartı dışında görüntü alamıyorum. DDU ile silersem ve görüntü gelmezse nasıl düzelteceğim tekrar? Bir de bu sorun donanımsal olabilir mi sizce?
Birşey olmaz görüntü gelir rahat olabilirsiniz bu konuda. Ekran kartının içinde Microsoft'un driver yüklemeniz için geçici kullanmanız için bir driverı bulunur bunun sayesinde driver kurulu değil iken bu sürücü sayesinde ekran alarak işlem yapabilirsiniz.

Birşey olmaz görüntü gelir rahat olabilirsiniz bu konuda. Ekran kartının içinde Microsoft'un driver yüklemeniz için geçici kullanmanız için bir driverı bulunur bunun sayesinde driver kurulu değil iken bu sürücü sayesinde ekran alarak işlem yapabilirsiniz.
Hocam ben az önce format attım bilgisayara bu arada. Yine de DDU ile silip yüklemek şart mı ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı