Oyunlarda bir sıkıntı çekiyor musunuz?
Bunun için ayrı bir konu açın. Aklıma bir sürü olasılık geliyor örneğin güç planlarında yüksek performans seçili değilse onu seçin ardından ise Nvidia denetim masasından güç yönetimi modunu en yüksek performans'a alın birde bu kartın donanımsal bir sorunu olduğunu hiç düşünmüyorum üzerinden mining falan yapılmadı ise. Bir de kartı ikinci el mi aldınız yoksa zaten ilk sahibi misiniz?FPS az alıyorum hocam. Zaten direkt dikkatimi çekti. Bayağı bir düşüklük var. FurMark sonucunu şu an tekrar kıyasladım YouTube'dan ve sizin de dediğiniz gire 'Core' değeri yarı yarıya düşük. Başkasının yaptığı testte 1100 civarı gözüküyor. benimkinde 400-500 arası falan. Bu neden kaynaklanır sizce? Donanımsal bir problem mi var
Yüksek performans seçili hocam güç planlarında. Nvidia ayarlarındaki güç yönetim modu da yüksek performansta. Kart sıfır bu arada. Önceden böyle bir durum yoktu. Geçtiğimiz aylarda kartta donanımsal arıza oluştu. Ekrana görüntü gelmedi. Servise yolladım tamir edip geri gönderdiler. Mosfet yanığı oluşmuş. Ondan sonra mı oldu bilmiyorum yani bunla alakası var mı yok mu bilemiyorum.Bunun için ayrı bir konu açın. Aklıma bir sürü olasılık geliyor örneğin güç planlarında yüksek performans seçili değilse onu seçin ardından ise Nvidia denetim masasından güç yönetimi modunu en yüksek performans'a alın birde bu kartın donanımsal bir sorunu olduğunu hiç düşünmüyorum üzerinden mining falan yapılmadı ise. Bir de kartı ikinci el mi aldınız yoksa zaten ilk sahibi misiniz?
Nvidia inspector indirin de bakalım bi şu saat ayarlarına.Yüksek performans seçili hocam güç planlarında. Nvidia ayarlarındaki güç yönetim modu da yüksek performansta. Kart sıfır bu arada. Önceden böyle bir durum yoktu. Geçtiğimiz aylarda kartta donanımsal arıza oluştu. Ekrana görüntü gelmedi. Servise yolladım tamir edip geri gönderdiler. Mosfet yanığı oluşmuş. Ondan sonra mı oldu bilmiyorum yani bunla alakası var mı yok mu bilemiyorum.
Tamam şimdi ordaki saatlerin ikisini de +10 artırın zararı olmaz sonra furmarkta test edin bakalım ne olacak. Birde o kart boşta iken neden o kadar hızlı fan çalıştırıyor ve neden o kadar watt harcıyor?Buyurun hocam
Tamam şimdi oradaki saatlerin ikisini de +10 artırın zararı olmaz sonra FurMark'ta test edin bakalım ne olacak. Bir de o kart boşta iken neden o kadar hızlı fan çalıştırıyor ve neden o kadar watt harcıyor?
Apply clocks and Voltage tuşuna basınız mi?İkisini de 10 arttırdım değişen olmadı aynı FPS hocam. Fan hız değeri ve watt değeri hakkında bilgim yok. Ne yapmalıyım sizce?
evet bastım ve sonra teste geçtim aynı fps değerleri.Apply clocks and Voltage tuşuna basınız mi?
Saat hızlarını MSI afterburner ile kontrol edin.evet bastım ve sonra teste geçtim aynı fps değerleri.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.