Gigabyte RX 5700 XT alınır mı?

3.500 TL ekran kartı alacağım ve sürekli böyle bir sorun ile mi uğraşacağım? Saçmalık. Gerekirse biraz daha az performans alırım ama iyi ve stabil bir kart alırım.

Zaten ben de böyle riskleri göze alanların almasını öneririm. Oraya da yazdım yok ben uğraşamam diyorsan NVIDIA al. Ama şu olasılık da var. Belki de hiç ugurasman gerekmeyecek. Kart tertemiz gelecek kullanacaksin. Ve performans olarak da daha iyi değerler göreceksin. Şahsen ben denemeye değer olduğunu düşünüyorum sorunlar da bu kadar azalmışken riske girmeye değer.

PSU dandikse 5700XT'ye hiç bulaşmayın. Bütçe kısıtlı diye tier D veya C isterse 700W olsun sıradan PSU modellerine bağlarsan muhtemelen rezil olursun. (Siyah ekran, reset vs)

Bu tip bir PSU alabiliyorsanız 5700XT alın yoksa 2060 Super alın.

Not: Bu modelin 750W olanı gidip 600W olanını almayın alırsanız test edildi 5700XT Pulse ile 2 ayrı kurulum 2 ayrı 600W performance GD Gold PSU ve 2 ayrı 5700XT Pulse kesinlikle kaldırmıyor. (PSU değişince düzeldi sistemler)

Son düzenleme:
PSU dandikse 5700XT'ye hiç bulaşmayın. Bütçe kısıtlı diye tier D veya C isterse 700W olsun sıradan PSU modellerine bağlarsan muhtemelen rezil olursun. (Siyah ekran, reset vs)

Bu tip bir PSU alabiliyorsanız 5700XT alın yoksa 2060 Super alın.

Not: Bu modelin 750W olanı gidip 600W olanını almayın alırsanız test edildi 5700XT Pulse ile 2 ayrı kurulum 2 ayrı 600W performance GD Gold PSU ve 2 ayrı 5700XT Pulse kesinlikle kaldırmıyor. (PSU değişince düzeldi sistemler)

Hocam PSU Gigabyte G750H 750Watt.

Hocam PSU Gigabyte G750H 750Watt.

Güzel uygundur. Şimdi ikinci problem kart bozuk gelmesin açılmış gelmesin. Kart gelince cayma hakkın süresince 14 iş günü güzelce temiz formatlı güzel bir sistem kur iki kablo ile besle ekran kartını şema atacağım. İyice test et eğer memnuniyetsizliğin olursa cayma hakkı günlerin dolmadan iade et. Hayırlı olsun.

Çift kablo besleme şeması.
d7Eb8p.jpg

Güzel uygundur. Şimdi ikinci problem kart bozuk gelmesin açılmış gelmesin. Kart gelince cayma hakkın süresince 14 iş günü güzelce temiz formatlı güzel bir sistem kur iki kablo ile besle ekran kartını şema atacağım. İyice test et eğer memnuniyetsizliğin olursa cayma hakkı günlerin dolmadan iade et. Hayırlı olsun.

Çift kablo besleme şeması.
Eki Görüntüle 652705

Teşekkürler hocam ALLAH razı olsun.

Düz Gigabyte mı yoksa Gigabyte Aorus mu? Aorus'un sıkıntı yapacağını sanmıyorum. 5700 XT alınacaksa aynı firma içinde bile 3 4 alt modeli var.Pahalısını alırsan alınır.

MSİ için:
MECH alınmaz
MECH OC hiç alınmaz
Gaming z alınmaz
Gaming x Trio alınabilir.

5700 XT alacak kişi bunları detaylı araştırmalıdır.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı