Gigabyte RX 5700 XT Gaming OC alınır mı?

Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
ne ise o
3 Fanlı yapısı dikkatimi çekti. AMD ısınır. NVIDIA'ya göre tabii, fanboyluk yok. Soğutması ve diğer özellikleri nasıldır? RX 5700 XT Nitro Plus'dan ucuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Burada çok daha ucuz. Fiyatına göre performansı çok iyi bence. Youtube'da izlemiştim incelemelerini sıcaklık değerleri de gayet güzeldi. Bu fiyata kesinlikle kaçırılmamalı.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Isınması performansa etki edecek şekilde yükselmez. Gayet iyi alınır. Tek dezavantajı yazılımsal problemi.
RX 5700XT'nin yazılımsal problemleri, kullanıcılar tarafından çözülmüş durumdadır. Bir takım radeon ayarları ile stabil bir şekilde kullanılabiliyor ve AMD tarafında da bu problemlere yönelik çözüm yolları geliştiriliyor. Araştırabilirsin.

RX 5700XT'nin yazılımsal problemleri, kullanıcılar tarafından çözülmüş durumdadır. Bir takım radeon ayarları ile stabil bir şekilde kullanılabiliyor ve AMD tarafında da bu problemlere yönelik çözüm yolları geliştiriliyor. Araştırabilirsin.
Bunu biz de biliyoruz. @CillianMurphy hocam sağolsun benim Nitro+’ın stabil çalışması için belli başlı yöntemlerde yardımcı olmuştu, onun sayesinde stabil kullanıyorum. Ama sonuç olarak AMD’nin de kabul gördüğü sorunlar var son sürücülerle. Ben 19.9.2 kullanıyorum bir sorun yaşmadım şimdiye kadar.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı