Gini talent güvenilir mi?

Başlayalı daha erken olduğu için kesin bir şey söyleyemiyorum. Örneğin hafta sonu 1 görev çeşidi vardı bende ve kredisi 35'ti. 1 saatte rahat 1000 kredi kazandım. 360 liraya denk geliyordu. Fakat şimdi hiç görev gözükmüyor. Bir dengesizlik var gibi. Bende zaten ileride iyi bir şeye dönüşürse kaçırmış olmayayım diye katıldım yeni bir şey sonuçta.
Vergisini falan ödediğim bir işten hukuki olarak da bir sıkıntı doğucağını sanmıyorum.
En kötü ödeme yapmazlar. Bu yüzdende bu iş bel bağlanıp yapılmamalı ek iş olarak düşünülmeli bence. Bir de çok fazla alım yapıyolar herkese bu kadar parayı nasıl dağıtacaklar bilmiyorum. 2000 bine yakın üye var galiba.
Zaten okurken bir yandan harçlık çıkarmak için ya. Öyle çok bir beklentim yok. Ben de başvurayım o zaman. Başvuru kısmı nasıl peki? Videolu falan mı?

Git yakında rstoran vardır orada garsonluk yap markette çalışan ol pastane falan avrsa orada okulun zamanına göre kasiyer ol daha çok şey önerebilirim.

Kral o iş o kadar basit olsaydı yapılırdı zaten. Ders programına göre ayarlaman çok zor düzgün bir bölümde de okuyosan ikisini bir arada götürmen çok zor. Kimsenin mentalinin düzgün olmadığı şu zamandan bahsediyoruz bir de.
Sadece boş vakitlerinde çalışabileceğin freelance tarzı bir iş gerekiyor. Bizde deniyoruz bir şekilde ne elde edebilirsek diye. Para kazanmak zor iş.

Zaten okurken bir yandan harçlık çıkarmak için ya. Öyle çok bir beklentim yok. Ben de başvurayım o zaman. Başvuru kısmı nasıl peki? Videolu falan mı?

Başvurduktan sonra test çözebileceğin bir siteye giriş yapıyorsun maille yolluyolar. Örnekli sorular var iki farklı çeşit de sınav vardı. Geçer not alınca kabul ediliyorsun direkt. Birkaç bilgi alıyolar sözleşme yolluyolar sonrasında. Kurulum kısmı ve yapılması gerekenleri Wiki de detaylı anlatıyolar. İşin yorucu kısmı dijital banka hesabı açmak oluyor biraz. Şubeye gidip işlem yapman gerekiyor.

Son düzenleme:
Kral o iş o kadar basit olsaydı yapılırdı zaten. Ders programına göre ayarlaman çok zor düzgün bir bölümde de okuyosan ikisini bir arada götürmen çok zor. Kimsenin mentalinin düzgün olmadığı şu zamandan bahsediyoruz bir de.
Sadece boş vakitlerinde çalışabileceğin freelance tarzı bir iş gerekiyor. Bizde deniyoruz bir şekilde ne elde edebilirsek diye. Para kazanmak zor iş.

Başvurduktan sonra test çözebileceğin bir siteye giriş yapıyorsun maille yolluyolar. Örnekli sorular var iki farklı çeşit de sınav vardı. Geçer not alınca kabul ediliyorsun direkt. Birkaç bilgi alıyolar sözleşme yolluyolar sonrasında. Kurulum kısmı ve yapılması gerekenleri Wiki de detaylı anlatıyolar. İşin yorucu kısmı dijital banka hesabı açmak oluyor biraz. Şubeye gidip işlem yapman gerekiyor.
Ya selam, ben de başvurdum işe, sözleşme yolladılar, imzalamak ile imzalamamak arasındayım, bu Bağ-Kur borcu direkt mi oluşuyor ya da kazandığım paradan daha mı fazla Bağ-Kur borcu oluşuyor anlamadim, öğrenciyim zaten, genç girişimci destekten başvuracağım zaten de bilemedim.

Ya selam, ben de başvurdum işe, sözleşme yolladılar, imzalamak ile imzalamamak arasındayım, bu bağ-kur borcu direkt mi oluşuyor ya da kazandığım paradan daha mı fazla bağ-kur borcu oluşuyor anlamadim, öğrenciyim zaten, genç girişimci destekten başvuracağım zaten de bilemedim.

Bende arada kalmıştım bir hafta beklettim sözleşmeyi sonra imzaladım. Genç girişimciyi halledersem bir yıl kazanabildiğim yanıma kar kalır dedim. Anladığım kadarıyla ilk ödemeyi aldıktan sonra bağ-kur primi istecek.
Kafama takılan şey şuydu benim, ya bu sistemi tamamen öğrencilere göre kurdular bir şekilde öğrenciler genç girişimden faydalanabilecek yaştalar sonuçta 7-8 bin kazandıracak iş yaptırsak yeter kafasında olabilirler diye düşündüm. Sonra çok saçma buldum bu düşüncemi. Bağ-kuru hesaba katmışlardır dedim imzaladım. Görevlerin sıklığı ve çeşidi önemli şu an 1 görev var sadece onu da çok beğenmedim ama geçen haftaki görevim olsa günde 2000 bin kredi en az kazanabilirdim.

Bende arada kalmıştım bir hafta beklettim sözleşmeyi sonra imzaladım. Genç girişimciyi halledersem bir yıl kazanabildiğim yanıma kar kalır dedim. Anladığım kadarıyla ilk ödemeyi aldıktan sonra bağ-kur primi istecek.
Kafama takılan şey şuydu benim, ya bu sistemi tamamen öğrencilere göre kurdular bir şekilde öğrenciler genç girişimden faydalanabilecek yaştalar sonuçta 7-8 bin kazandıracak iş yaptırsak yeter kafasında olabilirler diye düşündüm. Sonra çok saçma buldum bu düşüncemi. Bağ-kuru hesaba katmışlardır dedim imzaladım. Görevlerin sıklığı ve çeşidi önemli şu an 1 görev var sadece onu da çok beğenmedim ama geçen haftaki görevim olsa günde 2000 bin kredi en az kazanabilirdim.
Dostum selam, sen genç girişimciden yararlanmak adına şirket mi açtın? Yoksa vergi mükellefi olmak yetiyor mu 29 yaş altı için? Yardımcı olursan çok sevinirim

Genç girişimci başvurusunu istisna belgesini aldıktan sonra mı yaptınız acaba?

Bana bugün sözleşme geldi genç girişimciye katılamıyorum bu durumda Bağ kur ödemesini ve görevlerin sık olmayışını düşünürsek mantıklı olacak mı? 1 hafta bekletirsem sözleşmeyi sende durumu güncellersen görevlerin sıklığı hakkında belki belirleyici olabilir. Eğer görevlerden kazanç düşük kalırsa bağ kur ödemeleri stabil mi kalıyor ve başlamadan önce banka hesabı dışında yapılacak bir işlem oluyor mu?

Dostum selam, sen genç girişimciden yararlanmak adına şirket mi açtın? Yoksa vergi mükellefi olmak yetiyor mu 29 yaş altı için? Yardımcı olursan çok sevinirim.

Yok şirket açmadım, vergi mükellefi olmak yetiyor. Kurulum detaylarında örnek bir dilekçe vardı onu yolladım sadece.

Genç girişimci başvurusunu istisna belgesini aldıktan sonra mı yaptınız acaba?

Evet ben öyle yaptım wikilerinde o sırayla gidiyordu.

Bana bugün sözleşme geldi genç girişimciye katılamıyorum bu durumda bağ kur ödemesini ve görevlerin sık olmayışını düşünürsek mantıklı olacak mı? 1 hafta bekletirsem sözleşmeyi sende durumu güncellersen görevlerin sıklığı hakkında belki belirleyici olabilir. Eğer görevlerden kazanç düşük kalırsa bağ kur ödemeleri stabil mi kalıyor ve başlamadan önce banka hesabı dışında yapılacak bir işlem oluyor mu?

Bağ-kur ödemeleri stabildir herhalde ama kesin bir bilgim yok. Banka hesabı haricindeki tüm işlemleri internet üzerinden halledebiliyosunuz.
Geçenlerde WhatsApp grubunda kazanılan miktrarlar hakkında bilgilendirme yapmışlar. En yüksek kazanan 18 bin lira civarıydı. Bu şekilde kazansanız vergi ve bağ-kur ödemesiyle elinizde kalacak para 9 bin falan olur. Görevlerin kredilerini düzelticeklerinden ve görev çeşitliliğini arttırıcaklarından bahsediyorlar ama ne kadar sürede olur veya olur mu bilemiyorum. Benim önerim bu işe bel bağlamamanız olur. Bağ-kur ödemeleri eğer SGK'nız varsa çıkmaz. SGK'lı bir işe girip ek iş olarak düşünebilirsin. O zaman güzel miktarda ek gelirin olmuş olur.

Son düzenleme:
Yok şirket açmadım, vergi mükellefi olmak yetiyor. Kurulum detaylarında örnek bir dilekçe vardı onu yolladım sadece.

Evet ben öyle yaptım wikilerinde o sırayla gidiyordu.

Bağ-kur ödemeleri stabildir herhalde ama kesin bir bilgim yok. Banka hesabı haricindeki tüm işlemleri internet üzerinden halledebiliyosunuz.
Geçenlerde WhatsApp grubunda kazanılan miktrarlar hakkında bilgilendirme yapmışlar. En yüksek kazanan 18 bin lira civarıydı. Bu şekilde kazansanız vergi ve bağ-kur ödemesiyle elinizde kalacak para 9 bin falan olur. Görevlerin kredilerini düzelticeklerinden ve görev çeşitliliğini arttırıcaklarından bahsediyorlar ama ne kadar sürede olur veya olur mu bilemiyorum. Benim önerim bu işe bel bağlamamanız olur. Bağ-kur ödemeleri eğer SGK'nız varsa çıkmaz. SGK'lı bir işe girip ek iş olarak düşünebilirsin. O zaman güzel miktarda ek gelirin olmuş olur.

Reis merhaba, ben istisna belgesi ve genç girişimci desteği için aynı anda başvuru yapmıştım, 20 gün oldu istisna belgesi çıktı fakat genç girişimci desteği için henüz tebligat gelmedi ve bağ kur da yatmaya başlamadı, banka hesabı açmak için genç girişimci desteğini bekleyeyim mi sence? genç girişimci desteği çıkmazsa veya geç çıkarsa 1 ay bağ kur ödemek durumunda kalır mıyım?

Reis merhaba, ben istisna belgesi ve genç girişimci desteği için aynı anda başvuru yapmıştım, 20 gün oldu istisna belgesi çıktı fakat genç girişimci desteği için henüz tebligat gelmedi ve bağ kur da yatmaya başlamadı, banka hesabı açmak için genç girişimci desteğini bekleyeyim mi sence? Genç girişimci desteği çıkmazsa veya geç çıkarsa 1 ay bağ kur ödemek durumunda kalır mıyım?

Banka hesabını aç onun genç girişimciyle alakası yok. İşe başladıysan da vergi mükkellefi oluyosun bu durumda genç girişimciye başvurduğunda çıkması gerekiyor. Geç çıkarsa öncekileride kapsıyor mu bilmiyorum bir fikrim yok o konuda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı