Gini talent güvenilir mi?

Sanırım genç girişimci destek belgesini ikamet ettiğiniz adrese en yakın SGK müdürlüğü bağ-kur sigortalı tescil servisi'ne vererek başvuru sürecini tamamlamalısınız.

Kayıtlı olduğum vergi dairesine gidip soracağım bende bu konuyu. Daha önce bu işle alakasız genç girişimci alan birisine sordum. Bende de borç gözüküyordu sisteme hemen entegre olmuyor bir süre sonra 0 gözükür dedi.

Kayıtlı olduğum vergi dairesi maalesef tüm şartları karşılasam da ve hatta emsal karar göstersem de bana genç girişimcilik desteğinden faydalanamayacağımı söylüyor. Gini Talent'a da bundan bahsettim ve basitçe yapabileceğimiz bir şey yok dediler. Bırakmak durumundayım.

Dijital vergi dairesinden dilekçe attım genç girişimci olabilir diye tebligat almışlar başka bir şey yapmadım.

Bugün SGK'ya gittim bilgi almak için gönderilen tebligatı getirmem gerekiyormuş borcun silinmesi için. Belgeyi götürdüm, gözüken borcunuz bir hafta içerisinde silinir dediler. Kurulum kısmında bundan bahsettiklerini görmedim ben. Mail atacağım bunu düzeltmeleri için.

@Mr0Wido bana ulaşabilme şansınız var mı?

Merak ettiğiniz şeyleri buradan yazabilirsiniz, bilgim kadarıyla cevaplarım.

Sanırım genç girişimci destek belgesini ikamet ettiğiniz adrese en yakın SGK müdürlüğü bağ-kur sigortalı tescil servisi'ne vererek başvuru sürecini tamamlamalısınız.

Evet, bu şekilde yapmak gerekiyormuş.

Son düzenleme:
Bugün SGK'ya gittim bilgi almak için gönderilen tebligatı getirmem gerekiyormuş borcun silinmesi için. Belgeyi götürdüm, gözüken borcunuz bir hafta içerisinde silinir dediler. Kurulum kısmında bundan bahsettiklerini görmedim ben. Mail atacağım bunu düzeltmeleri için.
Tamamdır ben de götüreyim belgeyi SGK'ya o zaman.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı