Gini talent güvenilir mi?

Lessrade

Hectopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Başlıkta da söylediğim gibi gini talent güvenilir mi? Bugün iş ararken gördüm de %15 stopaj kesiyormuş bir de bağ-kur yatırmak zorunluymuş. Stopaj sorun değil de bağ-kur 7000 TL yatacağı için kazancın çoğu gidecek. Bilgisi olan varsa yardım edebilirse sevinirim.

Not: Önerebileceğiniz iş varsa memnuniyetle okurum üniversiteye gideceğim.

Ben işe başladım her şey resmi duruyor vergi işleri falan fakat yine de bir güvensizlik var üstümde. Gelir vergisi ödemek zorunda kalıyosunuz internet üzerinden para kazandığınızda. Bu durumda SGK'nız yoksa eğer bağ-kur ortaya çıkıyor. Genç girişimci desteğine başvurdum oradan sonuç bekliyorum. Ama kafamın almadığı şeyler var yinede. Ödemeyi alana kadar şüpheli yaklaşıyorum. Her yer o kadar scam dolu ki. Şüphe duymamak imkansız.

Ben işe başladım her şey resmi duruyor vergi işleri falan fakat yine de bir güvensizlik var üstümde. Gelir vergisi ödemek zorunda kalıyosunuz internet üzerinden para kazandığınızda. Bu durumda SGK'nız yoksa eğer bağ-kur ortaya çıkıyor. Genç girişimci desteğine başvurdum oradan sonuç bekliyorum. Ama kafamın almadığı şeyler var yine de. Ödemeyi alana kadar şüpheli yaklaşıyorum. Her yer o kadar scam dolu ki. Şüphe duymamak imkansız.

Genç girişimciye nereden başvurdun? Ben dilekçe gönderdim ancak sonuç gelmedi.

Genç girişimciye nereden başvurdun? Ben dilekçe gönderdim ancak sonuç gelmedi.

Bende dilekçe yolladım söyledikleri şekilde. Kosgeb'ten de başvurabiliyosun galiba ama anlattıklari gibi yapayim dedim. Bir iki hafta sürer gibi geliyor dönmeleri. İstisna belgesi için bir hafta beklemiştim.

Ben işe başladım her şey resmi duruyor vergi işleri falan fakat yine de bir güvensizlik var üstümde. Gelir vergisi ödemek zorunda kalıyosunuz internet üzerinden para kazandığınızda. Bu durumda SGK'nız yoksa eğer bağ-kur ortaya çıkıyor. Genç girişimci desteğine başvurdum oradan sonuç bekliyorum. Ama kafamın almadığı şeyler var yinede. Ödemeyi alana kadar şüpheli yaklaşıyorum. Her yer o kadar scam dolu ki. Şüphe duymamak imkansız.
Verdikleri görevlerle elde tutulur bir miktar para kazanılabiliyor mu peki? Yoksa fos mu?

Bende dilekçe yolladım söyledikleri şekilde. Kosgeb'ten de başvurabiliyosun galiba ama anlattıklari gibi yapayim dedim. Bir iki hafta sürer gibi geliyor dönmeleri. İstisna belgesi için bir hafta beklemiştim.
Genç girişimci desteği çıktığında soyler misiniz ben de ona başvuru yapıcam.

Verdikleri görevlerle elde tutulur bir miktar para kazanılabiliyor mu peki? Yoksa fos mu?

Başlayalı daha erken olduğu için kesin bir şey söyleyemiyorum. Örneğin hafta sonu 1 görev çeşidi vardı bende ve kredisi 35'ti. 1 saatte rahat 1000 kredi kazandım. 360 liraya denk geliyordu. Fakat şimdi hiç görev gözükmüyor. Bir dengesizlik var gibi. Bende zaten ileride iyi bir şeye dönüşürse kaçırmış olmayayım diye katıldım yeni bir şey sonuçta.
Vergisini falan ödediğim bir işten hukuki olarak da bir sıkıntı doğucağını sanmıyorum.
En kötü ödeme yapmazlar. Bu yüzdende bu iş bel bağlanıp yapılmamalı ek iş olarak düşünülmeli bence. Bir de çok fazla alım yapıyolar herkese bu kadar parayı nasıl dağıtacaklar bilmiyorum. 2000 bine yakın üye var galiba.

Genç girişimci desteği çıktığında soyler misiniz ben de ona başvuru yapacağım.

Geldi bugün kabul edildiğine dair bir tebligat aldım fakat nerede gözükür bilmiyorum. Önce üzerime bağ-kur çıkması lazım herhalde karşılanıp karşılanmadığını görmek için. Ödeme zamanı anlaşılır.

Geldi bugün kabul edildiğine dair bir tebligat aldım fakat nerede gözükür bilmiyorum. Önce üzerime bağ-kur çıkması lazım herhalde karşılanıp karşılanmadığını görmek için. Ödeme zamanı anlaşılır.
Teşekkür ederim ben de başvuru yapıyım o zaman bakalım. 1 sene bağkur ödeniyorsa yine yapılır gibi duruyor.

Git yakında rstoran vardır orada garsonluk yap markette çalışan ol pastane falan avrsa orada okulun zamanına göre kasiyer ol daha çok şey önerebilirim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı