Gizli numara tarafından ısrarla aranıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlarında dediği şekilde kapatabilirsiniz onun dışında eğer ki zamanınızı buna ayırmayı düşünüyorsanız siber ihbar da bulunabilirsiniz ya da arayan kişi aradığı anda fakeden
Anlat yanımda emniyet müdürü seni dinliyor görüşme kayıt altına alınıyor diyebilirsin.

Arkadaşlarında dediği şekilde kapatabilirsiniz onun dışında eğer ki zamanınızı buna ayırmayı düşünüyorsanız siber ihbar da bulunabilirsiniz ya da arayan kişi aradığı anda fakeden
Anlat yanımda emniyet müdürü seni dinliyor görüşme kayıt altına alınıyor diyebilirsin.
Pek yemezler. Şahsen ola ki ben yapsam ben nu fake'i yemezdim. En iyisi kapatıp kurtulmak ama işte kendime pek yakıştıramıyorum. Bugünlerde de herkes ile bir anlaşmazlık yaşıyorum. Açarsam sinirleneceğim o kadar eminim ki. O telefonu açarsam sinirden deliye döneceğim. Kim olduğunu bilip açmak inanılmaz rahatlık verirdi.

2 Arkadaşımı daha böyle aradılar. Sadece sizde değil sanırım.

Hocam açıp kim olduğunu sorun?
Bu pek zeka gerektirmiyor bence.
Adı üstünde gizli numara olduğu için ya gizli numaraları engelleyeceksiniz ya da açıp derdini soracaksınız.
Eğer cevap vermiyorsa veya sizinle eğleniyorsa gizli numaraları engelleyin.

Eğer sinirliyseniz bi' doktora gidin.
Bu kadar agresiflik iyi değil.

%90 ihtimalle eski sevgiliniz olabilir. Rahatsız oluyorsanız numaranızı gizli numaraya kapatabilirsiniz. Kendime yakıştırmıyorum demek saçma bence rahatsız oluyosanız kapatın

Hocam açıp kim olduğunu sorun?
Bu pek zeka gerektirmiyor bence.
Adı üstünde gizli numara olduğu için ya gizli numaraları engelleyeceksiniz ya da açıp derdini soracaksınız.
Eğer cevap vermiyorsa veya sizinle eğleniyorsa gizli numaraları engelleyin.

Eğer sinirliyseniz bi' doktora gidin.
Bu kadar agresiflik iyi değil.
Kim olduğunu sorun diyorsunuz da. Yani bu kadar uğraşılmaz bir cevap verilemezdi. Ya bende bilirim açıp kim olduğunu öğrenmeyi. Zeka gerektiriyor mu? Gerektirmiyor. Benim istediğim bu değil ki anlamıyorsunuz. Ben önceden kim olduğunu öğrenmek istiyorum. Bu kadar basit. Aptal yerine koyan üslubunuzdan vazgeçin. Benim istediğim şeyden çok uzaksınız.

Normalde de agresif biri değilim eğer ki yine de zaman ayırıp bakmak isterseniz mesaj geçmişime bakabilirsiniz. Herkes her zaman mutlu sakin olamıyor. Onca beni rahatsız eden şeyin arasında bir de bununla uğraşmak istemiyorum. Ayrıca agresifliğim konunun dışında.

Savcılığa ver öğrenirsin. Ama gıcık da bi arkadaşımıza benziyorsun belki de sorun sendedir.
Gıcık biri değilim. Siz herkesle anlaşabiliyor musunuz? Ben anlaşamıyorum. Sizin de elbet anlaşamadığınız kişiler vardır. Herkesle anlaşmaya çalışır, şans veririm. Olmazsa da olmaz. Olay bu kadar. Görüşmek ve elbette bu insanlar tarafından haliyle gece vakti de rahatsız edilmek istemiyorum. Sizce sorunlu muyum yani bunu demeye çalışıyorsunuz?

Ki soru basit ya. Bu konuda bilgisi varsa bilen biri aydınlatsın diye açtım konuyu. Herkes saçma sapan yorumlarda bulunuyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı