Glorious Model O vs Cooler Master MM711

Hangisi?

  • MM711

  • Model O


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Neden burada insanlarla polemiğe giriyorsunuz ki. Kurumsallığınıza zarar veriyor bence kullanıcı forumlarında bir hesabınızın olması. İyi niyetinizden şüphem yok ama örneğin mouse önerisi isteyen birine - illa ki - kendi modellerinizden öneri yapmanız hoş değil bence. Bu şekilde kaç adet fazladan satışınız olabilir ki?
Art niyetle yazmadım bu arada sadece fikrimi belirttim :)
@Batuhan A. Yani yazacak ve söyleyecek o kadar şey var ki söyleyemiyoruz. Lütfen bizden uzak dur.
 
5 Yılı aşkın süredir G303 kullanmaktayım. Artık skatezleri değiştirmekten yoruldum. En son değiştirdiğim skatezlerimde yırtılmışken artık yeni bir mouse alayım diyorum. Elim küçük ve tutuş şeklim Palm grip. MM711 sensörü daha iyi sanırım ve Model O da kronik sorun mevcut diye biliyorum. Model O'nun fiyatı da daha fazla. Sizce hangi modeli almalıyım?
biraz geç oldu ama mm711 tercih edebilirsin sensörü model o ya göre daha iyi aynı şekilde ips'i de.
 
Dostum merhaba. Almış olduğun mm711 modelinden memnun kaldın mı acaba? Gerek sensörü gerek omron Switch'leri hakkında yorum bırakırsan sevinirim.
Dostum omron switch tecrübesi hakkında bir şey söylemeyemem kullanmadığım için ama sensörü 3389 dünyada ki en iyi 2 sensörden 1i diğeride hero sensör yani kısacası sensör konusunda bir korkun olmasın alacaksan oldukça kaliteli hatta en iyisi denilebilecek seviyede bir sensöre sahip.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı