WhiteBird99
Megapat
Merhaba, General Mobile GM 9 Pro kullanıyorum ve az önce elim bir kaza sonucu (kedimin saldırısı) cep telefonumun varsayıyorum ki iç ekranı kırıldı. Ekran tuşuna bastığımda ekran çoğunlukla siyah ve altlarda yeşil var, dış ekranda hiçbir hasar belirtisi yok ama ekranı göremediğim için dokunmatik ne alemde bilemiyorum. Yakın zamanda telefonu zaten değiştirecektim bu yüzden tamir ettirmeye para vermek istemiyorum ama içerisinde önemli bilgilerim de mevcut. Şu tarz bir şey alıp ekranını tamir edebilir miyim? Yapısı nasıldır? Ekstradan dokunmatik ünitesi vs gerekiyor mu? Bilgisayar tamiri konusunda tecrübeliyim ama cep telefonları konusunda pek tecrübem yok. Her türlü yardıma açığım teşekkürler.
Dipnot: Ekranın kaliteli vs bir şey olmasına gerek yok, görüntü alıp içerisindeki verilerimi kurtarabilsem yeter. Hata ayıklaması açık ama cihazdaki muhtemel bir yazılımsal hatadan ötürü Type-C Board'unu değiştirmeme rağmen bilgisayarlar cihazı görmüyor, bu yüzden bu şekilde içerisine erişmem mümkün değil.

Dipnot: Ekranın kaliteli vs bir şey olmasına gerek yok, görüntü alıp içerisindeki verilerimi kurtarabilsem yeter. Hata ayıklaması açık ama cihazdaki muhtemel bir yazılımsal hatadan ötürü Type-C Board'unu değiştirmeme rağmen bilgisayarlar cihazı görmüyor, bu yüzden bu şekilde içerisine erişmem mümkün değil.