GM Android One alınır mı ?

Kamera lensinde Samsung ile anlaşsa ne olur? Samsung'un kendisi adam akıllı kamera yapsında etrafa dağıtması kalsın. Sony sensör kullanılması daha iyi olur. Ayrıca konuya gelirsek GM firması kalite olarak bir Asus, Sony, HTC kalitesinde asla değildir fakat arkasında Google'ın olması kafa karıştırabilir. Cihaz çıktıktan sonra incelenmeli ve kullanıcı yorumlarına bakılmalıdır.

Aldık baktık dayıma, ilk izlenimlerim kabaca şöyleydi;
Standart ihtiyaç duyulan uygulamaları kurdum performansa vs baktım çok hızlı ve akışkan.
Anamenü ve sayfalar arası geçiş çok hassas ve gayet stabil.
Ekranı çok renkli ve canlı görünüyor.
Widget olarak ne yazık ki vasat. Bir tane dahi widget bulunmuyor.
Dosyalarım Klasörü yok.
Camera olarak Google Camerayı kullanıyor, kezza galeri olarak da öyle.
Elbetteki bunlar Saf Android'in getirdiği unsurlar ma ben n9005 kullanıcısı olarak çok çok hayran kaldım ve doydum diyemem.
Yanlış anlaşılmasın burda ki lafım kıyaslama değil, temel ihtiyaç karşılama araçlarıdır.
Örneğin; yeğen uygulamaları yüklediysen, (Face, Instag, Whats, vb) hava durumu ve takvimi de ekle ana sayfa yanlarına deyince tamam dayı dedimm! Ama bir de baktım ki hiç bir şey yok, içi boş ama temiz bir kutu gibi.. Dayı sanırım widget vb yok bunda, bu garibim çok saf ve temiz o yüzden uçuyor, performansı çok sağlam! diyerek evden ufaktan ufaktan tabanları yağlayıp tüvdüm onlardan.
#ÇokÖnemliNot:
Başka alternatifler varsa buna benzer bence hiç düşünmeyin ona yönlenin. Android saf çekilmiyormuş ne yalan söyleyim :/ Varsın anbean güncelleme gelmesin usta..

Tamam arayüzü saf android isteyenler için çok güzel gelecek. Yani rom yükleyince'de telefon bu hale geliyor. Bura'da arayüzü merak edenler gidip nexus 4 ve 5 modelini incelesinler arayüz aynı zaten. Tabi güncellenmiş olacak onlarda. Neyse arayüz dışında nasıl. Hızlı olduğunu anladım. Isınması, pil kullanımı, ön ve arka kamerası, malzeme kalitesi, tasarım gibi konularda yorum bekliyorum. @gultek-in

Arka planda çalışan uygulamalara da baktığımda ısınma gibi bir sorun görünmüyor, çünkü cihaz 4 çekirdek ve gelecek güncellemeleri de kaldıracağını düşündüğü için Google onay vermiş olmalı. Bunun yanında pil tüketimi maşallah fena sayılmaz hızlı şarj oluyor ayrıca. Tasarım olarak el içine sığabilen bir boyutu sahip ancak bu küçük anlamına gelmesin 5 inç multimedya ve belirli kademe oyunlar için yadsınamaz güzellikte. Kamera olarak da saf android'in getirdiği Google Kamera ile çekim yapıyorsunuz, ön kamera selfi için yeterli gelebilir ancak arkası için aynı düşüncede değilim, çamurlu bir görüntü var, renkler net bir şekilde görünmüyor. Sanırım kullanılan lens ile ilgili yani donanımsal.

Şimdilik bu kadar ..

GM Elite kullanıyorum.Gayet memnunum.Fakat GM'de acayip bir ilgisizlik sorunu var.Ne güncelleme bakımından olsun.Nede bilgilendirme bakımından.Fiyat ucuz olabilir ama bu ilgisizliklerinin nedeni olamaz.Üstüne 100-200 daha koyar Samsung, LG, Apple, gibi kendini kanıtlamış ve ilgili firmalardan alırdım.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı