GM E-Tab 5 Aktivasyon Sorunu

Batuhan tablete root atmaya çalıştıysan disipline gidersin reset atmak ile root atmanın alakası yok.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Root atmadım, alakası yok. Kardeşim tabletle oynuyordu, kurulum yöneticisine girmiş biraz kurcalamış baştan başlattım bu sorunu verdi. Sonra format atayım dedim hala düzelmedi. Ben de korktum açıkçası.

@delcigeneral Çözümü yoksa ne olacak? Hocaya mı götüreceğiz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Götürürüm tabii ki, yasak olan bir şey yapmadım ki sadece reset attım reset atmak yasak olsaydı ayarlardaki " fabrika ayarlarına döndür" seçeneğini koymazlardı oraya ayrıca EBA sistemine giriş yapabilen var mı şu an giremiyorum.

Çözüldü.
Evet beyler tablet açma ve ses verme tuşuna aynı anda basıp recovery modu mu ne işte o moda giriyoruz 2.seceneğe giriyoruz ve aşağıdaki delete all user datadan bütün verileri siliyoruz silindikten sonra reboot system diyoruz sonra tablet tekrar açılıyor hemen wifi şifresini girip tableti kapatıp tekrar açıyoruz ardından tablet açılınca aynı hatanın değişik versiyonu gelecek 5-10 saniye bekliyoruz ardından cihaz tekrar kaydedilmiştir şeklinde uyarı geliyor sonra başlat sekmesine tıklayıp kullanmaya başlayabilirsiniz, yapamayan arkadaşlar tekrar tekrar denesin.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeşim senin kaçıncı denemende oldu tablet kafayı yemesin?

Kardeşim senin varya ben elini ayağını öpeyim çok sağ olasın. Ağlayacağım ya, yapamayan arkadaşlar, sorun çözüldü.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O 10 ile başlayan hatayı araştırdım SSL sertifikası bozuk eba'nın.
Aşağıdaki linke https ile girince de hata vermekte.
 
Recoveryden sonra boyle oluyor.

Hepsini yaptim ama 5 10 saniye beklince bir sey gelmedi, sonra TC ve sifreyi girdim hicbir sey olmadi, bu sefer hata falan da vermedi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı