GM9 Pro always on screen var mı?

Merhaba GM9 Pro almayı düşünüyorum kulanan arkadaşlar yorumlarını ve deneyimlerini aktarabilir mi? Bir de cihazda always screen özelliği var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba GM9 Pro almayı düşünüyorum kulanan arkadaşlar yorumlarını ve deneyimlerini aktarabilir mi? Bir de cihazda always screen özelliği var mı?

GM alarak hayatının hatasını yaparsın. Ben GM8 kullanıyorum ve hiç memnun değilim. Yetkili hizmetleri ayrı bir kötü, telefonun zaten sistemi 12 küsür GB yer kaplıyor. Parmak izi kendiliğinden bozuldu, kendi kendiliğine telefonu hard reset açma menüsüne getirdi.-Hatta bu sorun ile ilgili konu açmıştım lakin cevap gelmedi.- Fiyatı ucuz diye aldanma, pişman olursun. Hani belki dersin seninki GM8, benim alacağım GM9 Pro ama fark etmez. Hayatta tavsiye etmem.

Bu telefonlara bakmanı tavsiye ederim:
Meizu Note 8, Samsung Galaxy A10s, Samsung Galaxy M11 (SM-M115F), Casper VIA S 128 GB, Oppo A5s, Alcatel 3x 2019, Xiaomi Redmi 8 64 GB, Honor 10 Lite (HRY-LX1)

Kanka eyvallah, haklısın diyebilirim. Ben de zamanında GM5 Plus kullandım. Genaral Mobile'ın yazılımı çöp, o yüzden anlıyorum. GM 9 Pro beni cezbetmişti, vazgeçtim. Bir de söyle en fazla bütçe 2000 TL işe girmiştim 1 ay çalışayım diye fakat patron 14 saat çalıştırdı ve 30 TL verdi. 5 gün gittim, çıktım. Düzgün bir iş bulursam Xiaomi Mi 9 Lite almayı düşünüyorum. Tekrar teşekkür ederim. :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende bir GM8 kullanıcısı olarak konuşacağım
GM8 gerçekten giriş seviyesi bir telefon ama GM9 PRO çok daha iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum Kağıt üstündeki verileri oldukça iyi ama android 9 bi tık kötü olmuş onun dişinda GM8 le kıyaslarsak gm9 pro kat kat daha iyi gerek kamera ile gerek oyun performansı ile olsun fiyatını hak ediyor bizim burda 2500 dediler 2300 e indiler baktığımız zaman 2500 tl ye telefon bile yok. Dediğim gibi bana göre tek eksiği android 9 olması başkada bir sorun yok hatta D XOMARK
testinden 90 puan almış bir telefon yani fiyatının çok üstünde olan iphone 7 plus dan iyi hatta 8 plus ile kapışıyor

Son söz olarak ise 2500 altına bulursanız kaçırmayın derim

Bende bir GM8 kullanıcısı olarak konuşacağım
GM8 gerçekten giriş seviyesi bir telefon ama GM9 PRO çok daha iyi bir telefon olduğunu düşünüyorum Kağıt üstündeki verileri oldukça iyi ama android 9 bi tık kötü olmuş onun dişinda GM8 le kıyaslarsak gm9 pro kat kat daha iyi gerek kamera ile gerek oyun performansı ile olsun fiyatını hak ediyor bizim burda 2500 dediler 2300 e indiler baktığımız zaman 2500 tl ye telefon bile yok. Dediğim gibi bana göre tek eksiği android 9 olması başkada bir sorun yok hatta D XOMARK
testinden 90 puan almış bir telefon yani fiyatının çok üstünde olan iphone 7 plus dan iyi hatta 8 plus ile kapışıyor

Son söz olarak ise 2500 altına bulursanız kaçırmayın derim
Güzel hortlatmışsın. Konu 7 Temmuz 2020'den kalma 😂

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı