İnceleme GMK67 Custom Klavye

Bilek sorun değil 100 TL'ye alırsın kullanırsında. @382019 6-7 aydır kullanıyor bir silinme yok. Tek sıkıntısı NumLock oda ben pek kullanmıyorum o yüzden alışığım. Zevk meselesi.
Enteresan. 6-7 ayda silinmez zaten 400 liraya aldığım kapak fotosundaki Redragonda bile silinmedi 1 senedir.

Numped şart değil. Bilek desteği de değil. Tuşları da silinmez. 100 TL'lik Everest klavye değil bu.
Kime göre neye göre şart değil?

Enteresan. 6-7 ayda silinmez zaten 400 liraya aldığım kapak fotosundaki Redragon'da bile silinmedi 1 senedir?

Kime göre neye göre şart değil?

Her insan bilek desteği mi arıyor? Yıllardık bilek desteksiz klavye kullanırım bir tane problem çekmedim. 5-6 ay boyunca bilek destekli kullandım aşırı gereksiz bir olay. İnsanlar kendilerini alıştırmış sadece bilek desteği olsun falan filan diye. Tuşların üzerindeki yazılar lazer ile basılmış. Silinmez.

Başka sorunuz var mı? Bilek desteği olsun dersen de alır takarsın. Zor bir şey değil.

Şöyle bir klavye için 2600 TL çok. Dediğim gibi bir senedir tertemiz kullanıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_1063.png
    432,1 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_1062.jpeg
    115,9 KB · Görüntüleme: 55
Kankam kullanmadan bilemezsin. Saatin güzelmiş link salsana. O kalite hissiyatını aldıktan sonra insanın bırakası gelmiyor.
Çakma Rolex ama birebir. Farkı anlamazsın.

Almak isteyen olursa şuan 1100TL, jetonlar ile bende 1300'e geliyor vergi dahil, yeni hesap indirimi ile daha ucuza alabilirsiniz, ve 20 Nisan'a kadar 1000TL harcamaya 100TL daha indirim var ek olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…