Geçen sefer diskleri otomatik mount etmiyordu. Dediğiniz paketi kurarsam otomatik mount eder mi? @runitKurulum bitinceUdisks
paketini yuklemen gerekiyor, yoksa diskleri algilamiyor.
Geçen sefer diskleri otomatik mount etmiyordu. Dediğiniz paketi kurarsam otomatik mount eder mi? @runitKurulum bitinceUdisks
paketini yuklemen gerekiyor, yoksa diskleri algilamiyor.
Dediğiniz paketi kurarsam otomatik mount eder mi?
Ben XFCE default kurduğum için bende ilk gözükmüyor. Nemo'yu yükleyip birer kez tıkladıktan sonra Thunar da görüyor. mtools, dosfstools, usdisks2 ve udiskie araçlarını indirmeyi unutmayın. Beni etiketlediğiniz için de teşekkürler.Hocam böyle diyorsunuz canım Arch çekti. Size izin verirseniz bir şey sormak istiyorum. USB gibi aygıtlar bağladığınız vakit algılıyor mu? @Huso112
Terminalin bulunduğu kısma sesin şiddetine göre yükselen bir bar koymak istiyorum umarım demek istediğimi anladınız nasıl yapabilirim?
sudo pacman -S glava && glava --copy-config
Glava. Panondan daha az kaynak tüketiyor ve daha fazla özellşetirmesi var.Panon tarzı ve ekrana uygulamacıklar (Linux Mint'teki gibi) koyabileceğim bir şey var mı Xfce de
Şu Arch'ı kurmayı EFI sistemime kurmayı öğretecek olanın ellerinden öperim valla. Arkadaş ne videodan ne de wikiden yapamadım yaHerkes de çatır çatır 5dk'da kuruyor. Bu arada analatacak olursa yeni konu açarım
Ben öğrendim nasıl kurulacağını. Aslında çok basitmiş. Şimdi ise ezberimden yapıyor gibiyim.
Tabii ki. Herkes çatır çatır kurar çünkü mantığı basit. Öncelikle hedefin Windows'un yanına kurmak mı yoksa tek kurmak mı ?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.