GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Bildirimler nerede gözüküyor hocam? Sadece KDEConnect simgesi gördüm ekranda.
Telefonum yavaş olduğundan daha önce kurmamıştım. KDEConnecti kuralı 1 saat olmadı ve bildirimleri nerede göreceğim hakkında hiçbir fikrim yok. :D Daha doğrusu sağ üstte popup olarak çıkıyor bildirimler fakat telefonumdaki bildirimler bana gelmiyor. Onunla uğraşırken bu konuyu gördüm. O kısımı daha halledemedim yani.

Masaüstümü hala değiştirmedim, bundan dolayı tekrar atmadım.
Not: Konuya sıkıcı Windows masaüstü ortamını atmayınız.
Windows'u severek kullanan kişiler sıkıcı sözünü duymasınlar 🤣. Ama bizim Windows'a sıkıcı, onlar da GNU/Linux'a çöp demeye hakkı yok diye düşünüyorum.

Benim de bir Pop_OS! geçmek fikrim var, fakat pacman'dan sonra APT ile yeniden barışır mıyım, bilmiyorum :)
Ben geçtim, önce Fedora'yı denedim ama Mouse kullanırken acayip lag yapıyordu. Bende Pop OS'a bir şans vereyim dedim, sonuç oldukça tatmin edici. Yağ gibi akıyor.
Ekran görüntüsü 2021-02-20 14-33-40.png

Telefonum yavaş olduğundan daha önce kurmamıştım. KDEConnecti kuralı 1 saat olmadı ve bildirimleri nerede göreceğim hakkında hiçbir fikrim yok. :D Daha doğrusu sağ üstte popup olarak çıkıyor bildirimler fakat telefonumdaki bildirimler bana gelmiyor. Onunla uğraşırken bu konuyu gördüm. O kısımı daha halledemedim yani.

KDE Connect ayarlarını karıştırırsanız bulabilirsiniz. Uzun zamandır kullanmıyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı