Hocam title bar olmadan nasıl pencereleri kapattığınızı sorabilir miyim?
Klavye kısayolu ile kapatabiliyorsun. Dwm'de default olarakHocam title bar olmadan nasıl pencereleri kapattığınızı sorabilir miyim?
Mod+SHIFT+C
pencereyi kapatır.Hiç bana göre değil.Klavye kısayolu ile kapatabiliyorsun. Dwm'de default olarakMod+SHIFT+C
pencereyi kapatır.
Biraz kullandıktan sonra çok daha pratik geliyor.Hiç bana göre değil.
Duzenleyebilirsin kanka, Alt F4 yaptim mesela ben.Hiç bana göre değil.
Ben de öyle düşünüyordum ancak öyle değil. Alışınca daha kolay. Bunu Windows'dan GNU/Linux'a geçerken ki gibi düşünebilirsin.Hiç bana göre değil.
Nasıl kullanıyorsun onu? Alt ile F4 arasında çok boşluk yok mu? Benim elim acıyor bir süre öyle kullandıktan sonra. Bilmiyorum.Duzenleyebilirsin kanka, alt F4 yaptim mesela ben.
Minik aliskanliklar. Laptop klavyesi zaten kucuk dandik Casper F600 oldugu icin pek sikinti yapmiyor. Ilk Mod Shift C denedim ama Q ile benzer oldugundan karistirip DWM'i kapatiyordum sacma sapan.Nasıl kullanıyorsun onu? Alt ile F4 arasında çok boşluk yok mu? Benim elim acıyor bir süre öyle kullandıktan sonra. Bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.