Shaw Dickerson
Hectopat
- Makaleler
- 2
Bspwm denemeye deger duruyor, Dwm'in yerini alir mi? @433815![]()
Kullandığım en iyi son kullancı dağıtımlarından biri. Bir haftadır bu sistemi kullanıyorum. Linux Mint, POP_OS!, Manjaro, Linux Lite ile beraber zirveye oynar benim için.Bu konuda çok kez dağıtım değiştirmiş olabilirim. Şimdi Zorin OS'tayım. 1-2 kere masaüstü hatası verdi. Ekran renkli piksel olmuştu. Mecbur bilgisayarı güç butonundan kapatıp açtım. Böyle bir garip sistem işte. Windows'un tasarımı var işte. Windows ve Linux karışımı. Bu dağıtımı da bir deneyelim bakalım.
Eki Görüntüle 1248711
Duvar kağıdını atar mısınız?Hocam ben legacy kurulumda tüm komutları ezbere biliyorum artık 10-15 dakikada Arch kurabiliyorum. Ama UEFI kurmayı bilmediğim ve farklı bir şeyler denemek istediğimden tercih ettiğim;
Eki Görüntüle 1247579
Ah o işlemci bende olacaktı.Bayağı bir özelleştirme yaptım yeniden atmak istiyorum:
Eki Görüntüle 1247370
İnşallah bir gün sizde daha iyisi olur hocam.Ah o işlemci bende olacaktı.![]()
Almaz. Denedim, olmadı. Tabii ki kişiden kişiye göre değişir, dene istersen.Bspwm denemeye deger duruyor, Dwm'in yerini alir mi? @433815![]()
Sacma sapan bir sey, sevmedim hic.Almaz. Denedim, olmadı. Tabii ki kişiden kişiye göre değişir, dene istersen.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.