GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Beep-boop! it's time to reassemble the union!
@Linuxginar Hocam font ismini söyler misiniz. Çok güzel duruyor.
Scientifica.

Ustunde calistigim sey soyle:
1640373050554.png

Soyle bir sey, belli bir saatte bana atmasini ayarlayamadim sadece, yeni branch actim ona da:

GPL var zaten kullan diye yapiyorum :D Kisisel olarak da paylasabilirsin tek sart acik kaynak olmasi.

Eki Görüntüle 1250774

Biraz da eski Vim ekran goruntusu atalim :)
Hocam açıkçası kullandığınız fonta aşık oldum 😍 PixelArt tasarımını çok severim, az biraz zaman bulabilsem de Arch'a PixelArt temalı bir rice yapabilsem keşke...
Bu arada Gentoo öneriyor musunuz? Paket yöneticisinin tam mantığını çözemedim açıkçası compile olmuş hali yerine kaynak kodlarını indirip kendisi compilelıyor galiba.

Hocam açıkçası kullandığınız fonta aşık oldum 😍 PixelArt tasarımını çok severim, az biraz zaman bulabilsem de Arch'a PixelArt temalı bir rice yapabilsem keşke...
Bu arada Gentoo öneriyor musunuz? Paket yöneticisinin tam mantığını çözemedim açıkçası compile olmuş hali yerine kaynak kodlarını indirip kendisi compilelıyor galiba.
Özgür yazılımlar için compile ediyor ama isterseniz binary paket alabilirsiniz Firefox-bin gibi. Sahipli yazılımları ise direkt binary yüklüyor.

Evet kendisi derliyor mantigi zaten optimize olmasi ve ustunde tam kontrole sahip olmaniz. Font adi Scientifica.

DWM'de iki font kullanilabildigini ogrendim, o gun bugundur boyle Bar'da da kullaniyorum.

Screenshot_2021-12-28_18-22-48.png

Technopat Haberler

Geri
Yukarı