GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Belki bir Linux makine sayılmaz ama, olsun. Yine de içinde bir Linux dağıtımı bulunduruyor.
EvOOIA2VIAQV3NR.jpg

Memeleri hep @cengover_ekin atacak değil ya.

Benim en sevdiğim özelliği uçbirim için tema seçebilmek oldu, mesela şu da bir "Cool Retro term"
Ekran görüntüsü:
Eki Görüntüle 920237

OhMyZsh olması gerek. Bende kullanıyorum :). Zsh'tan vazgeçilmez.

Bunu bash'e uyguladıysanız daha çok tebrikler.

Edit: Fedora'da uygulama olarak varmış :D.

Arcolinux'u günceledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım, bir de ne göreyim! TTY ekranı tam karşımda duruyordu. startx komutunu denedim, olmadı sudo gdm komutunu girdim, olmadı startxfce4 komutunu çalıştırdım, yine olmadı. Allah'tan Linux Mint'i indirmişim. Hemen indirilenler klasörüne girip ISO dosyasını dd ile yazdırdım ve kurdum. Şimdilik herhangi bir özelleştirme yok.

Linux Mint.png

Arcolinux'u günceledikten sonra bilgisayarı yeniden başlattım, bir de ne göreyim! TTY ekranı tam karşımda duruyordu. startx komutunu denedim, olmadı sudo gdm komutunu girdim, olmadı startxfce4 komutunu çalıştırdım, yine olmadı. Allah'tan Linux Mint'i indirmişim. Hemen indirilenler klasörüne girip ISO dosyasını dd ile yazdırdım ve kurdum. Şimdilik herhangi bir özelleştirme yok.

Eki Görüntüle 920485
Hocam hangi login manager'ı kullanıyordunuz, sudo systemctl start <login manager'ınız>'ı denediniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı