blamenvidia
Hectopat
- Makaleler
- 3
Rawhide kullanıyorsun sanırsam.Yanlış yazmışım hocam.
Düzenleme: Ayarlarda 35 yazıyor. İyice kafam karıştı.Acaba Fedora ekibi mi yanlış yazmış?
Eki Görüntüle 945459
Rawhide kullanıyorsun sanırsam.Yanlış yazmışım hocam.
Düzenleme: Ayarlarda 35 yazıyor. İyice kafam karıştı.Acaba Fedora ekibi mi yanlış yazmış?
Eki Görüntüle 945459
Evet hocam. Fedora Rawhide'ı kullanıyorum. İşin ilginci Rawhide olmasına rağmen çok kararlı çalışması. Şu ana kadar hiçbir sıkıntıyla karşılaşmadım. @cengover_ekin hocam güncelleme yapınca ayarlara Fedora'nın yeni logosu ve ismi geldi.Rawhide kullanıyorsun sanırsam.
Fedora GNOME mu kullanıyorsunuz hocam, yoksa başka bir masaüstü mü? Fotoğraf da vardı sanırım ama unuttum aradan vakit geçince.@cengover_ekin hocam güncelleme yapınca ayarlara Fedora'nın yeni logosu ve ismi geldi.
35 görünmesi normaldir o zaman, Fedora Rawhide "35" olarak geçiyor.Evet hocam. Fedora Rawhide'ı kullanıyorum.
Fedora GNOME kullanıyorum.Fedora GNOME mu kullanıyorsunuz hocam, yoksa başka bir masaüstü mü? Fotoğraf da vardı sanırım ama unuttum aradan vakit geçince.
Ortalığı boşa karıştırmışım sürüm numarası işiyle35 görünmesi normaldir o zaman, Fedora Rawhide "35" olarak geçiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.