Sanırım Arch tabanlı.Ben beğendim. Kurulumu falan neredeyse 2-3 dakika sürdü. Boot etme süresi de çok düşük. Kolay + Hafif + Hızlı bir sistem. Sadece Brave tarzı tarayıcıları kuramadım.
Sanırım Arch tabanlı.Ben beğendim. Kurulumu falan neredeyse 2-3 dakika sürdü. Boot etme süresi de çok düşük. Kolay + Hafif + Hızlı bir sistem. Sadece Brave tarzı tarayıcıları kuramadım.
Sanırım Arch tabanlı.
Hayır, herhangi bir dağıtımı taban almamış bir dağıtım. Tıpkı Solus ve Pisi gibi.Sanırım Arch tabanlı.
Void'in en sevmediğim yanı paketlerin azlığı. Onun dışında güzel distro.Ben beğendim. Kurulumu falan neredeyse 2-3 dakika sürdü. Boot etme süresi de çok düşük. Kolay + Hafif + Hızlı bir sistem. Sadece Brave tarzı tarayıcıları kuramadım.
Void > Arch@433815 tartışmaya açık, Void'in paketlerinin az olup olmadığı ki bence az değil. Bu arada sade masaüstümü de paylaşmak isterim. Plank v.s koymak istemedim.Eki Görüntüle 1009138
Arka plan resmini rica edebilir miyim?@433815 tastışmaya açıktır. Void'in paketlerinin az olup olmadığı ki bence az değil. Bu arada sade masaüstümü de paylaşmak isterim. Plank vs. koymak istemedim.Eki Görüntüle 1009138
pardus-xfce-desktop
paketini kurdum. İşin ilginci normal Pardus'dan daha hızlı çalışıyor.Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.