Font JetBrains Mono mu? Tavsiye olarak SFMono da önerebilirim güzel gidiyor Neovim ileEki Görüntüle 1228552
Neovim'i sonunda ayarladım, default ayarlar güzel olduğundan değiştirmemiştim ama boş zamanım olduğundan değiştireyim dedim.
Font JetBrains Mono mu? Tavsiye olarak SFMono da önerebilirim güzel gidiyor Neovim ileEki Görüntüle 1228552
Neovim'i sonunda ayarladım, default ayarlar güzel olduğundan değiştirmemiştim ama boş zamanım olduğundan değiştireyim dedim.
Jetbrains Mono Pycharm da iyi gidiyo. Neovim'de OpenSans ve benzeri güzeldirFont JetBrains Mono mu? Tavsiye olarak SFMono da önerebilirim güzel gidiyor Neovim ile
Eki Görüntüle 1228896
Evet. Jetbrains Mono'yu her yerde kullanıyorum zaten, kodda da guzel gidiyor.Font jetbrains mono mu? Tavsiye olarak sfmono da önerebilirim güzel gidiyor neovim ile
Eki Görüntüle 1228896
Umarım yanlış anlamazsınız, ama gözünüz bunu kullanırken acımıyor mu? Her şey parlak kırmızı ve sarı, gözü çok yormuyor mu?
Daha da rahatsız etmesi lazım aslında.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.