GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Ekran Görüntüsü - 2022-01-02 20-00-27.png

Repo olayı nasıl çalışıyor peki? Kendin mi sağlıyorsun repoyu yoksa başka dağıtımların repolarında kullanabiliyor musun? Mantıksız bi' soru mu oldu bilmiyorum ama sormak istedim.
Eğer mesela portage kurarsam, Gentoo repolarını kullanabiliyorum. Aynı şey pacman için de geçerli. Yani başka dağıtımların repolarını kullanabiliyorsun.

Şahsen ben başka paket yöneticileri ile çok uğraşmadım, kendi paket yöneticimi yazıcağım. Ama isteyen uğraşabilir.

Eğer mesela portage kurarsam, Gentoo repolarını kullanabiliyorum. Aynı şey pacman için de geçerli. Yani başka dağıtımların repolarını kullanabiliyorsun.

Şahsen ben başka paket yöneticileri ile çok uğraşmadım, kendi paket yöneticimi yazıcağım. Ama isteyen uğraşabilir.
Portage'ın emerge süreleri beni çok korkutuyor, sistemim de çok fazla güçlü değil açıkçası ryzen 9 ve 3070 kullansam düşünürdüm ama i7 mobil ve 2060 ile bir Firefox kurmak bile herhalde 1 saatimi alır :D
Bu arada çok soru sordum kusura bakmayın, LFS için kullandığınız SS'deki dotfileslar şu an imzanızda bulunanlar mı? Renk şeması çok hoşuma gitti :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı