GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Arch XMonad Rose Pine

2023-07-02-161328_1920x1080_scrot.png
2023-07-02-161353_1920x1080_scrot.png
2023-07-02-161738_1920x1080_scrot.png
2023-07-02-161418_1920x1080_scrot.png
2023-07-02-161333_1920x1080_scrot.png

Eki Görüntüle 1842753

Belki yakında WM'ye geçiş yapabilirim.
Wallpapera düştüm.

Pek ugrasmak da istemiyorum aslinda. Tek amacim olabildigince hafif bir sistem elde etmekti.
Daha hafif wm'ler var hocam, fluxbox kullanmadım o yüzden kişiselleştirme konusunda karşılaştıramam ancak ram kullanımına göre konuşuyorum. Hyprland ile boşta 300 mb ram kullanımım var, i3'te boşta 280 civarı. Yalnızca tiling seviyorum ama openboxa da bir bakmak istiyorum. Bu sabah da sizin bir konuda fluxbox önerdiğinizi görünce fluxboxı da denenecekler listeme ekledim.

Gerçi saydığım bütün ram kullanımları birbirine çok yakın, kullanım sırasında fark hissettirmezler yalnızca sayılar birbirine uzak duruyor bakınca. Kullanım konusunda fark yaşatacak kadar büyük farklar değil.

Son düzenleme:
Wallpapera düştüm.

Daha hafif wm'ler var hocam, fluxbox kullanmadım o yüzden kişiselleştirme konusunda karşılaştıramam ancak ram kullanımına göre konuşuyorum. Hyprland ile boşta 300 mb ram kullanımım var, i3'te boşta 280 civarı. Yalnızca tiling seviyorum ama openboxa da bir bakmak istiyorum. Bu sabah da sizin bir konuda fluxbox önerdiğinizi görünce fluxboxı da denenecekler listeme ekledim.

Gerçi saydığım bütün ram kullanımları birbirine çok yakın, kullanım sırasında fark hissettirmezler yalnızca sayılar birbirine uzak duruyor bakınca. Kullanım konusunda fark yaşatacak kadar büyük farklar değil.
Fluxbox muhtemelen daha hafiftir ikisinden de. Bu arada memory kullanimi donanima ve kernel konfigurasyonuna gore degisir.

Denedim hocam. Config dosyasına bakmadım daha. Varsayılan hâlini biraz kurcalayayım dedim. Fluxbox temalarını denerken bazı temalarda çöküyor ve beni sddm'ye atıyor. Neden anlayamadım.

Oraya bir de şu uygulamaları tanıtan köpekten lazım.
Köpek değil gorildi sanırsam. Tabi Bonzi Buddy'den bahsediyorsak.

Benimki sulu boya ile mavi yapılmış kağıdın üstünde ejderha. Kali duvar kağıtlarından. Bir de üstte çubuk.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı