Cemtastan23
Hectopat
- Makaleler
- 1
Fragmana tam bakmamışım kong reisin emaneti varmış godzilla reis rahmetli olacak 

Bende anlamış değilim. Zaten öldürtmezler de küllerin doğması değil sadece Godzilla çok büyük bir marka onlar için. Ama fragmanda biri düşecek demesi kafamı karıştırmadı değil.@OSAYİSAMUEL
Godzilla'yı öldürtmek, kendi mantıklarına aykırı bir durum. Küllerinden doğuyor yaratık, nasıl ölsün?
2014 filminin fragmanına geri dönüp baktığınızda orada da Godzilla'yı pek iyimser olarak göstermemişler. Hatta atom bombasıyla öldürmeye çalışmaları da işin ilginç yanıydı. Ve bir film hariç diğer her filminde sonunda Godzilla şehri kurtarıp geri dönüyor. O birinde de yine zarar vermiyor aslında.
Benim anlamadığım, ne oldu da Godzilla kötü karakter oldu yine?
Ama Godzillayı da harcamazlar bence. Yılların Godzillası bilmiyorum ya kafam karıştı.Film la bu. Kim insanların tarafındaysa o alır. En azından senaryo öyle yazılır.
Öyle düşünme. İyi düşün ki iyi olsunİnsanlar tarafında olan hikayenin rezil bir anlatışa sahip olacağını düşünüyorum ki bir de bu filmi Warner Bros'un yapıyor olması gibi büyük bir eksisi de var. Güzel şeyler beklemeyin benden söylemesi.
Bu arada Godzilla vs Kong epey eskiye dayanan bir olay. Bu videoyu 2014 filminden sonra izlemiştim, yine aklıma geldi.
Senaryo da fragmana benziyor aslında.
- Godzilla ile Kong karşılaşıyor.
- Başlangıçta Godzilla üstünlük sağlıyor.
- Ardından Kong, hükümet desteğiyle Godzilla'yı suya geri gönderiyor.
Hocam Warner Bros'u ben de severim ama gidip son yaptığı işlere bakarsanız her şey ortadaAma Godzillayı da harcamazlar bence. Yılların Godzillası bilmiyorum ya kafam karıştı.
Öyle düşünme. İyi düşün ki iyi olsunAyrıca ben Warner Bros'u severim ya. Bence iyi bir iş çıkar ortaya. (En azından öyle umut ediyorum.)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.