Godzilla vs Kong

@OSAYİSAMUEL
Godzilla'yı öldürtmek, kendi mantıklarına aykırı bir durum. Küllerinden doğuyor yaratık, nasıl ölsün?

2014 filminin fragmanına geri dönüp baktığınızda orada da Godzilla'yı pek iyimser olarak göstermemişler. Hatta atom bombasıyla öldürmeye çalışmaları da işin ilginç yanıydı. Ve bir film hariç diğer her filminde sonunda Godzilla şehri kurtarıp geri dönüyor. O birinde de yine zarar vermiyor aslında.

Benim anlamadığım, ne oldu da Godzilla kötü karakter oldu yine?

@OSAYİSAMUEL
Godzilla'yı öldürtmek, kendi mantıklarına aykırı bir durum. Küllerinden doğuyor yaratık, nasıl ölsün?

2014 filminin fragmanına geri dönüp baktığınızda orada da Godzilla'yı pek iyimser olarak göstermemişler. Hatta atom bombasıyla öldürmeye çalışmaları da işin ilginç yanıydı. Ve bir film hariç diğer her filminde sonunda Godzilla şehri kurtarıp geri dönüyor. O birinde de yine zarar vermiyor aslında.

Benim anlamadığım, ne oldu da Godzilla kötü karakter oldu yine?
Bende anlamış değilim. Zaten öldürtmezler de küllerin doğması değil sadece Godzilla çok büyük bir marka onlar için. Ama fragmanda biri düşecek demesi kafamı karıştırmadı değil.

İnsanlar tarafında olan hikayenin rezil bir anlatışa sahip olacağını düşünüyorum ki bir de bu filmi Warner Bros'un yapıyor olması gibi büyük bir eksisi de var. Güzel şeyler beklemeyin benden söylemesi.

Film la bu. Kim insanların tarafındaysa o alır. En azından senaryo öyle yazılır.
Ama Godzillayı da harcamazlar bence. Yılların Godzillası bilmiyorum ya kafam karıştı.

İnsanlar tarafında olan hikayenin rezil bir anlatışa sahip olacağını düşünüyorum ki bir de bu filmi Warner Bros'un yapıyor olması gibi büyük bir eksisi de var. Güzel şeyler beklemeyin benden söylemesi.
Öyle düşünme. İyi düşün ki iyi olsun 😂 Ayrıca ben Warner Bros'u severim ya. Bence iyi bir iş çıkar ortaya. (En azından öyle umut ediyorum.)

Bu arada Godzilla vs Kong epey eskiye dayanan bir olay. Bu videoyu 2014 filminden sonra izlemiştim, yine aklıma geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senaryo da fragmana benziyor aslında.

• Godzilla ile Kong karşılaşıyor.
  • Başlangıçta Godzilla üstünlük sağlıyor.
  • Ardından Kong, hükümet desteğiyle Godzilla'yı suya geri gönderiyor.

Bu arada Godzilla vs Kong epey eskiye dayanan bir olay. Bu videoyu 2014 filminden sonra izlemiştim, yine aklıma geldi.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senaryo da fragmana benziyor aslında.

• Godzilla ile Kong karşılaşıyor.
  • Başlangıçta Godzilla üstünlük sağlıyor.
  • Ardından Kong, hükümet desteğiyle Godzilla'yı suya geri gönderiyor.

Çok iyiymiş yanlız görüntüler 😂

Ama Godzillayı da harcamazlar bence. Yılların Godzillası bilmiyorum ya kafam karıştı.

Öyle düşünme. İyi düşün ki iyi olsun 😂 Ayrıca ben Warner Bros'u severim ya. Bence iyi bir iş çıkar ortaya. (En azından öyle umut ediyorum.)
Hocam Warner Bros'u ben de severim ama gidip son yaptığı işlere bakarsanız her şey ortada :). Görünen köy kılavuz istemez.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı