Göçmenler gitmeli mi?

Bence gitmeliler. Kendi ülkeleri için bile savaşmayan korkak bir millet burada bize racon kesmeye, bıçak çekmeye çalışınca insanın baya zoruna gidiyor.
 
Benim ülkem de yaşayan adam ev, araba sahibi olamıyor. Ülkeye daha fazla insan almak nedir? Ekonomi kötü, yaşam zor, komando gibi hayatımızı idame ettirmeye çalışıyoruz. Adam bir de ülkeye başka ülkede yaşayan fazladan insan getiriyor. Sen kendi vatandaşına bakamıyorsun ki. Vergi alıyorsun, vergiyi aldığın sektöre tekrar vergiyi hizmet olarak vermiyorsun. Aldığın vergilerle kafana göre iş yapıyorsun sonrada ben yaptım diye övünüyorsun. Zaten iş yaptığı firmalar da tanıdıklarının firması. Hem kendi kazanıyor hem de yanındakiler. Z kuşağının siyasete girmemesi gerekiyordu. Adamlar Z kuşağını da bir şekilde çekti siyasetin içine, neden çekti çünkü siyasete taraftar lazım, siyasetin bitmemesi için. Benim Z kuşağı kardeşim de ülke düzelecek diye peşlerinden gidiyor. 50 senede düzelmedi kardeşim. Daha uzun uzun yazarım da, gerek yok. Benim burada ki yazımı okuyup ne değişecek.
 
Göçmenlerin gidişi ile iş imkanlarının çoğalacağını düşünüyorum. Piyasada işçi krizi yaşanacak ve bu kriz ile birlikte maaşlar yükselecek.(Kişileri böyle tatmin etmek için.)
 
Hep birlikte göreceğiz bundan birkaç sene sonra bu ülkeyi birlikte kurduk diyecekler, burası bizim de ülkemiz deyip özerklik isteyecekler, hiçbir yere gidecekleride yok, onların artık kendi mahalleleri, kendi marketleri, anlayacağınız kurulu düzenleri var burada, zaten aklı olan hiçbir mülteci de gitmez bu şartlar altında, ekmek elden su gölden yaşıyorlar, ne olduysa bu ülkenin gençliğine oldu, Türk olmaktan gurur duyup Türkiye'de olmaktan nefret eden bir gençlik yarattılar, hakkımı asla helal etmiyorum.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı