Göğüs kasları gelişmiyor

  • Konuyu başlatan ZesuN
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 333
Ya genetik menetik değil kardeşim şu genetik diyenler azcık lütfen makale ansiklopedi vs. Okusun gelsin buraya 5 ayda ne bekliyor da ne oldu iyi işte ağırlıkları artmış zaman işi bu sabır işi sabır işi sabır işi 5 ayla olacak işler değil bunlar konuyu açan kardeşimde sen devam et sporuna zamanla gelişirsin nokta bu kadar ya.
5 ayda olacak bişey değil
Incline odaklı açış hareketlerini deneyebilirsin. Incline sehbada. Bir de dips yapmayı deneyebilirsin üst vücüdun squatıdır demiştir Mike Mentzer dips için. Bench press'de 5x5 falan yapıyorsan incline dambell press'a fazla gücün kalmıyor olabilir.
Yanıtlayan kardeşlerime teşekkür ederim.Zaten 5 ayda devasa göğüslere ulaşırım işte çok farklı birine bürünürüm demek istemedim.Sadece işte 5 ayda göğsümde ağırlık artışıyla beraber acaba görünümde de bir değişiklik çok olmalı mıydı onu sormak istemiştim.Bende zaten farkındayım 5 ayda ortaya muhteşem bir şey çıkmayacağının.Ben bu işi nereye kadar giderse o kadar yapmak istiyorum kendime bi süre koyup kısıtlamak istemiyorum.Bu arada göğsüm sadece biraz daha şekillendi ama onun dışında bir değişiklik yok zaten olması gerekende buymuş cevabımı aldım.

Yaptığım programa da ağırlıkları arttırıp devam edeceğim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı