Göğüs nasıl küçültülür?

İnsanların kişiden kişiye göre yağlanma bölgeleri değişiklik gösterir. Kiminin beli yağlanır, kiminin memeleri, kiminin kalçası gibi gibi. Göğüs eritme diye bir şey yok. Özel olarak göğüs kası çalışmak göğüslerinin erimesine hiçbir katkı sağlamayacaktır. Az şekerli ve az yağlı beslenmeye dikkat et, gün içerisinde hareketsiz kalma yani kalori yak. Onun dışında ağır bir spora başlamanı tavsiye etmem. Daha çok küçüksün vücudunun hiçbir bölgesi ömür boyu öyle kalmayacak. En az 17-18 yaşına kadar vücudun gözle görülür şekilde değişecek. O yaşlarda seni rahatsız eden durum olursa o zaman diyetisyene gidersin özel bir spor programı uygularsın gibi gibi. Şimdilik tek yapman gereken şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak bol su tüketmek ve hareketsiz kalmamak, güzel kardeşim.

Hocam ben fitness başladım gecen hafta. Başladığımda 90 kiloya varmıştım tabii şu an biraz verdim ama cidden kizlar tarafından dalga geçilecek biri olacağım aklıma gelmemişti hiç. Yani gençliğimde böyle sorunlarla uğraşmak çok üzüyor beni. Zaten onun öyle söylemesi bana göre çok kiriciydi. Söyledikten sonra çocuk kilitlendi falan dediler ve bunu söyleyen sınıfın en popüler kızıydı. Okulun bitmesine az kaldı ama elbet maksimum 2 haftaya kısa kollu giymek zorunda kalacağım ve insanların benimle dalga geçmelerini istemiyorum. Bugün su ana kadar toplasan 400 kalori almadım ve bu olay yüzünden hiç aç hissetmiyorum. Gerçekten küçültmenin bir yolu yok mu?

Hocam ben fitness başladım gecen hafta. Başladığımda 90 kiloya varmıştım tabii şu an biraz verdim ama cidden kizlar tarafından dalga geçilecek biri olacağım aklıma gelmemişti hiç. Yani gençliğimde böyle sorunlarla uğraşmak çok üzüyor beni. Zaten onun öyle söylemesi bana göre çok kiriciydi. Söyledikten sonra çocuk kilitlendi falan dediler ve bunu söyleyen sınıfın en popüler kızıydı. Okulun bitmesine az kaldı ama elbet maksimum 2 haftaya kısa kollu giymek zorunda kalacağım ve insanların benimle dalga geçmelerini istemiyorum. Bugün su ana kadar toplasan 400 kalori almadım ve bu olay yüzünden hiç aç hissetmiyorum. Gerçekten küçültmenin bir yolu yok mu?
Güzel kardeşim, vücudun gelişim aşamasında ve sen ergenlik dönemindesin. Bu dönemde doğal olarak her söylenene kafanı takıyorsun. Adam akıllı yemeğini ye yağlı ve kirli beslenmeden uzak dur. 180 boyum var diyorsun ve yaşın 14. Sen 18-19 yaşına girdiğinde bugün sana laf söyleyenler yanında olmak için takla atacaktır. Uzun boy her zaman avantajlı. Dediğim gibi şu an aynaya baktığında gördüğün vücut ömür boyu seninle kalmayacak. 4-5 sene sonra tanınmaz hale geleceksin zaten bu hep böyledir. Benim çocukluk arkadaşım baya kilolu tombul tombul yanakları olan göğüsleri kız göğüsü gibi büyük olan ve benden kısa bir elemandı. Yıllar sonra bir karşılaştık adam benim boyumu ikiye katlamış zayıflamış ve eski tombulluğundan eser kalmamış. Spor falan da yapmadı bu arada. Yani şu an kafanı takacak yemeden içmeden kesilecek bir durum yok. Sadece kirli beslenme ve spor yapıyorsan da devam et bu kadar. Kimsenin ne dediğinin önemi yok.

Dostum jinekomastik sorunun yoksa göğüs çalışarak çok kilolu olmadığın sürece çok güzel bir göğüs sekli yapabilirsin inşallah. Ben şu an yağlı olduğum halde göğüslerim gayet sıkı duruyor, tabi zayıfken ki gibi kare değiller ama en azından sarkık değiller. İnsanların fikirlerine göre yaşamaman lazım, üstteki arkadaş çok haklı. İleride imrenecekleri biri olman hiç zor değil. Sadece ders çalışmaya bak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı