Hyoudou İssei Kun
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- İ7 4700mq 3.40ghz
Gt740m 2gb
2x4 1600mhz
Samsung 870 Evo 500gb
İnsanların kişiden kişiye göre yağlanma bölgeleri değişiklik gösterir. Kiminin beli yağlanır, kiminin memeleri, kiminin kalçası gibi gibi. Göğüs eritme diye bir şey yok. Özel olarak göğüs kası çalışmak göğüslerinin erimesine hiçbir katkı sağlamayacaktır. Az şekerli ve az yağlı beslenmeye dikkat et, gün içerisinde hareketsiz kalma yani kalori yak. Onun dışında ağır bir spora başlamanı tavsiye etmem. Daha çok küçüksün vücudunun hiçbir bölgesi ömür boyu öyle kalmayacak. En az 17-18 yaşına kadar vücudun gözle görülür şekilde değişecek. O yaşlarda seni rahatsız eden durum olursa o zaman diyetisyene gidersin özel bir spor programı uygularsın gibi gibi. Şimdilik tek yapman gereken şekerli ve yağlı yiyeceklerden uzak durmak bol su tüketmek ve hareketsiz kalmamak, güzel kardeşim.
Hocam ben fitness başladım gecen hafta. Başladığımda 90 kiloya varmıştım tabii şu an biraz verdim ama cidden kizlar tarafından dalga geçilecek biri olacağım aklıma gelmemişti hiç. Yani gençliğimde böyle sorunlarla uğraşmak çok üzüyor beni. Zaten onun öyle söylemesi bana göre çok kiriciydi. Söyledikten sonra çocuk kilitlendi falan dediler ve bunu söyleyen sınıfın en popüler kızıydı. Okulun bitmesine az kaldı ama elbet maksimum 2 haftaya kısa kollu giymek zorunda kalacağım ve insanların benimle dalga geçmelerini istemiyorum. Bugün su ana kadar toplasan 400 kalori almadım ve bu olay yüzünden hiç aç hissetmiyorum. Gerçekten küçültmenin bir yolu yok mu?