Gördüğünüz en garip ve ilginç rüya nedir?

The_PeSorO

Hectopat
Katılım
19 Ocak 2021
Mesajlar
336
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar. Bugün sizlerle en garp bir rüyamı anlatacağım ve kimsenin bir mana bulabileceğini sanmıyorum. Her neyse, isterseniz sizde garip veya ilginç rüyalarınızı paylaşabilirsiniz. Her neyse sadede geleyim. Başlıyorum, ilk olarak başladığımızda okuldaydık ve okulu ufo üzerinde duran iki küçük uzaylı geliyordu biz korkuyorduk falan. Sonra biri (kim olduğunu hatırlamıyorum) uzaylılara pasta atıyor ve pasta atılan uzaylılar bebeğe dönüşüyorlar sonra onları okulda beşik görüyoruz oraya yatırıyoruz falan sonra okulu sel basıyor ve okulda gizli geçit açılıyor. Gizli geçide hiç su gelmiyor ve çok böyle karanlık paslı bir ortam örümcek ağları falan var ama kocaman bir yer. Daha sonra 2 veya 3 arkadaşımla oranın derinlerine gidiyoruz ve bir yere varıyoruz böyle kocaman motor gibi bir şey var ve çalışıyor sonra oralarda bir şeyler oluyor sonra oradan çıkıyor okulda bitiyor. Okuldan çıkıyorum ama çantam falan yok servisler falan gitmiş bende minibüse bindim ama minibüsün şoförü bizim din kültürü öğretmeni. Her neyse bindim minibüse gidiyoruz en sonunda eve geldim. Sonra indim ama olduğum yer bizim ev değil bizim evle aynı görünüyor (evin içinde değilim tabii binanın dışındayken) sonra yürümeye başlıyorum ve iki arkadaşımla karşılaşıyorum. Sonra onlarla yürürken çorbacıda denk geliyoruz. Çorbacıda giriyoruz ve sizce garson kim? Tabii ki de din kültürü öğretmeni. Her neyse oturuyoruz 4 kişilik masaya. Ben kelle paça içiyorum sonra kalkıyoruz hesap mesap ödemeden gidiyoruz başlıyoruz yürümeye. Sonra annemle ve kardeşimle karşılaştık onlarına alıp devam ettik. Bir okula vardık okula girdik bir sınıfa girdik. Ve öğretmen… bizim din kültürü öğretmeniydi. Her neyse bizde sıralara geçiyoruz (ben, 2 arkadaşım, annem, kardeşim). Sonra akıllı tahta ateriye dönüşüyor ve öğretmenle street fighters oynamaya başlıyoruz sonra annem arkadaşlarım kardeşim falan kayboluyor ben hala öğretmenle oynuyorum sonra rüya bitiyor. Evet arkadaşlar. Rüya bu kadardı siz bir açıklama getirebilir misiniz? İsterseniz siz de rüyalarınızı paylaşabilirsiniz. İyi günler.
 
Ben Profesör 13. Einstein olarak bu rüyayı yorumlayabilirim. Din Kültürü öğretmeninizin peşinizi bırakmamasından sizin ya da onun hatta belki de ikinizin de birbirinizden hoşlandığını görüyorum. (Cinsiyet fark etmiyor) İçtiğiniz kelle paça ileride maddi açıdan bolluk getireceğe benziyor ama din hocası buna da el atabilir. Atari ve Street Fighter kısmından ise oyun oynama isteğinizi görüyorum ama burada da din hocası sizi rahat bırakmamış. Uzaylılar görmek istemediğiniz şahıslar olabilir. Çevrenizdeki insanlara dikkat etmenizde fayda var. Özellikle de din hocanıza dikkat edin.

13. Einstein değil de kendim olarak yorumlamaya kalkarsam... Bir saniye yorumlayamıyorum.
 
Kedim lahmacun yiyordu. Kedim bu bu arada;
Panki.jpg
Lahmacunun içine domates soğan falan koydu, sardı. Afiyetle ayı gibi yedi.
 
Hatırladıklarımı söyleyeyim. 6-7 yaşımda bir rüya görmüştüm, dedemlerin köydeki evini turuncu bir dinozor basıyordu. Sonra evin çatısını falan yıktı. Bende yorganın altında saklandım. Bir de geçen sene Witcher 3'ten Ciri ile haşır neşir oluyordum. (Anladınız siz)
 
Hatırladıklarımı söyleyeyim. 6-7 yaşımda bir rüya görmüştüm, dedemlerin köydeki evini turuncu bir dinozor basıyordu. Sonra evin çatısını falan yıktı. Bende yorganın altında saklandım. Birde geçen sene Witcher 3'ten Ciri ile haşır neşir oluyordum.
Sondaki tam aradığım rüya… :)
 
Rüyalarımda sürekli hackleniyorum sanki Anonymous benim peşimde de. Hatta bu bir yerde paranoya olmaya başladı. (Örnek olarak bkz. MerhabaSalih'in 30 dakika önce açtığı konu.)
 

Geri
Yukarı