Görseldeki klavyenin marka ve modeli nedir?

Hocam dandik klavye alıp kendilerine yediremeyince böyle oluyor. O kadar her yere yazıyoruz bunu almayın şunu almayın diye araştıran yok.
Ürünün iyi olup olmadığını bilmek için de alıp kullanmanız lazım zaten. Ayrıca bu ürün bozulsa da yamulsa da elime ulaşacak size giren çıkan ne onu anlamadım.

Hocam o Trendyol kitlesine güvenmeyin kendileri Turbox pcleri efsane sanan bir kitle.
Hocam arkadaş Trendyol'dan bahsettiği için onu dedim zaten. Sadece Trendyol'a bakıp ürün alacak adam da değilim ama bunun gibi gereksizler yüzünden ne alacağımızı da bilemiyoruz.

Ürünün iyi olup olmadığını bilmek için de alıp kullanmanız lazım zaten. Ayrıca bu ürün bozulsa da yamulsa da elime ulaşacak size giren çıkan ne onu anlamadım.
Ürünün switchleri zaten kaliteli değil biz bunu biliyoruz, alıp denemeye gerek var mı sizce? Ayrıca Trendyol yorumlarında bir sürü şikayet var ürünün bozulduğu veya bir kaç tuşunun çalışmadığıyla ilgili. Sizin gibi ışıklı mışıklı oyuncu ekipmanı görüp hemen atlayan insanlara bilgi vermeye çalışıyoruz ama nafile.

Hocam siz bir şeylerden anladığınıza emin misiniz? Birincisi ben bu ürünü aldım zaten. İyi de çıksa kötü de çıksa aldım. Zaten başka biri gelmiş sıfırı 650 tl yazmış şaka gibi. Bilip bilmeden milletin hevesini kırmayın. Üstelik bu ürünü kullanmamışsınız bile çamur atıyorsunuz!
Ne yazayım 0'ı 650 TL değil mi yazayım? 2. el kullanılmış ürünün 0'ını almak varken niye 2. el alasın ki?
Ürünü 8 ay kullandım sonra 400 TL'ye sattım. Ak680 almak varken yüzüne bakılmayacak bir ürün. Üstüne RGB yazıyordu alırken rainbow geldi, uygulaması bile yok.
1717342292226.png

Ürünün switchleri zaten kaliteli değil biz bunu biliyoruz, alıp denemeye gerek var mı sizce? Ayrıca Trendyol yorumlarında bir sürü şikayet var ürünün bozulduğu veya bir kaç tuşunun çalışmadığıyla ilgili. Sizin gibi ışıklı mışıklı oyuncu ekipmanı görüp hemen atlayan insanlara bilgi vermeye çalışıyoruz ama nafile.
Işıklı olmasıyla ilgisini çözemedim ama neyse.

Parasını neden bu kadar taktığınızı anlayamıyorum. Ürün elime ulaşsın iyiyse kullanırım kötüyse iademi yaparım. En başta sorduğum sorudan konu nerelere geldi hayret ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı