- Makaleler
- 14
MBR disklerin GPT görünmesi sorunu devam ediyor hocam. MBR diskim GPT gözüküyor halen.
Eki Görüntüle 923381
Gelirse tatından yenmez ilk sürümden beri takip ediyorum cidden başarılı ülkeye senin benim gibi adamlar lazım.Oyun içi D3D tablo özelliği var mı RivaTuner gibi?
CodeRunner yüklü zaten o eklentiyi nasıl çalıştıracağım?@342746 en basit yoldan eklentiler kısmından istediğiniz dili yükleyin ve CodeRunner'ı yükleyin.
Ben MinGW ile derleyicileri kurup değişkenlere ekledim ve ufak birkaç ayar ile kullanıyorum. CodeRunner'ı yüklerseniz buna gerek yok. İsterseniz de anlatabilirim daha detaylı.
Bunları biliyorum hocam gözcü gibi sürekli Update edilen bir proje kast etmiştim.
Gelirse tatından yenmez ilk sürümden beri takip ediyorum cidden başarılı ülkeye senin benim gibi adamlar lazım.
Sorun değil hocam.Hocam v1.5.5.5 ile oraya bakacağım şu an oraya bakacak zamanım pek yok, kusura bakmayın lütfen.
Sorun değil hocam.bir de nedense CPU çekirdekleri bende yanlış gözüküyor.
Eki Görüntüle 923387
İşlemcim 4C/8T ve tüm çekirdekler aktif ama program da 4C/2T gözüküyor.
Editörde kodları yazdığınız yerde sağ tıklatın ve Run deyin. Ya da sağ üstte oynat butonu olmalı. Ona basınca da çalışır. Harici terminalde çalışması için de ayarlar var.CodeRunner yüklü zaten. O eklentiyi nasıl çalıştıracağım?
Bir bakacağım hocam olmazsa yeni konu açarım ve sizi etiketlerim uygunsa.Editörde kodları yazdığınız yerde sağ tıklatın ve Run deyin. Ya da sağ üstte oynat butonu olmalı. Ona basınca da çalışır. Harici terminalde çalışması için de ayarlar var.
Bir bakacağım hocam. Olmazsa yeni konu açarım ve sizi etiketlerim uygunsa.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.