Benim yapabileceğim bir şey var mı?
Bu elemanı ben de gördüm adam babasının malı gibi bilinmeyen antivirüs öneriyor.Diyen eleman bu.
Eki Görüntüle 923399
@24099 hocam güvenlik sorunları olur dedi. Dediği de doğru çünkü ben kullanıcılarıma önem veren birisiyim. Kötü amaçlı biri güncelleme dosyası içine virüs entegre edebilir.
Öyle, ama iş parçacığı sayısı kadar sıcaklık ölçülebiliyor diye biliyorum. Örneğin MSI Afterburner'da 8 iş parçacığının sıcaklığını öğrenebiliyorum.İşlemciniz zaten 4 çekirdek hocam.
Eki Görüntüle 923402
Sitem var henüz bitiremedim ama.
Eki Görüntüle 923403
Güzel, INNO Setup gibi programlarda setup nasıl yapılıyor bunla alakalı bir içerik yazar mısın bir ara?Sağ olun hocam düşünmeniz yeterli.![]()
Öyle, ama iş parçacığı sayısı kadar sıcaklık ölçülebiliyor diye biliyorum. MSI Afterburner'da 8 iş parçacığının sıcaklığını öğrenebiliyorum.
Güzel, INNO setup gibi programlarda setup nasıl yapılıyor bunla alakalı bir içerik yazar mısın bir ara?
Ben sadece fikir olarak iletmiştim. Uygulamak size bağlı. Ayrıca şöyle bir bug var.Hocam sanal çekirdekleri ölçmek pek mantıklı gelmiyor bana + sanal çekirdeği ölçmek demek sıcaklık sensörünü yavaşlatmak demek.
Ben sadece fikir olarak iletmiştim. Uygulamak size bağlı. Ayrıca şöyle bir bug var.
Eki Görüntüle 923409
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.