Gözlerini kaçıran erkek neden yapar?

İkisi de olmaz merak etme. Bir erkek sevdiği kadın tarafından reddedilirse imkanı yok tekrar arkadaş olmaz olamaz. Ha nefret de etmez asla merak etme. Küsme değil bu. Sadece seni kafasından siler seni gördüğü zaman hiçbir şey hissetmez yani ne üzülür ne sevinir. Konuşmaz da haliyle. Sen varsın yoksun ondan sonra aynı şeydir onun için.

Ama gelene de ben nasıl gelme diyeyim. Biz annemizden eve gelen kotu misafire bile hurmet ogrendik. Gelip konusmak isteyene kapim acik. Git desem ters ters konussam yabani gibi olmaz mi? Bana acilsa yine ifade ederim ama gelip konussa git diyemem ki.

Ya şu karşı cinsten yakın arkadaş olayı nerden çıktı bu kadar saçma bir şey görmedim. Senden rica ediyorum o çocuğa daha fazla ümit verme. Olabildiğince onunla sevgili olmak istemediğini anlamasını sağla. Arkadaşça konuşarak değil mümkünse konuşmayarak. Çok geç olursa o da sen de üzülürsünüz.

Ben de onu diyorum. Belki de kafasina uymamis olabilirim.
Şöyle söyliyim. Benim orta okulda bir kız arkadaşım vardı sevgili olarak. İlk başlarda sevmiştim sıcak davranmıştım. Sonraları bir yanlışını gördüm soğuk davranmaya, ters davranmaya başladım. Biz erkeklerin de kadınlar gibi gelgitleri olabiliyor, insanız sonuçta.

Ya şu karşı cinsten yakın arkadaş olayı nereden çıktı bu kadar saçma bir şey görmedim. Senden rica ediyorum o çocuğa daha fazla ümit verme. Olabildiğince onunla sevgili olmak istemediğini anlamasını sağla. Arkadaşça konuşarak değil mümkünse konuşmayarak. Çok geç olursa o da sen de üzülürsünüz.

Haklisiniz. Bir sekilde yapmak lazim. Yakin arkadas degiliz de zaten yani demek ki 0 iletisim kurmak lazim karsi cinsle. Bir de ah almak istemem. Sunu biliniz ki ben umut vermedim yani hiç bir şeyi baslatmadim.

Haklisiniz. Bir sekilde yapmak lazim. Yakin arkadas degiliz de zaten yani demek ki 0 iletisim kurmak lazim karsi cinsle. Bir de ah almak istemem. Sunu biliniz ki ben umut vermedim yani hiç bir şeyi baslatmadim.
İstemeden bilmeden veriyorsun aslında çocukla konuştuğun güldüğün saf olduğun ortaokullu gibi düşünüp davrandığın için. İnsan sevdi mi pozitif düşünmek ister karşı cinsin sevdiğinden emin olmasa bile o da beni seviyor diye düşünmek ister aksini yüzüne söylemedikçe. O yüzden bu ona kötülük yapmak değil aksine iyilik yapmaktır çocuk boşuna peşinden koşmamış, emek harcamamış ve kendini kandırmamış olur.

Kanka bisey sorcam. Daha önce bi kıza sorma fırsatım olmamıştı fırsatı bulmuşken sorayım. Çocukla 1 aydır birlikte takılıyormuşsunuz ve sohbet falan da sarmış sanırım. Birlikte güzel zaman geçiriyorsunuz herhalde. Sevgili olmayı neden düşünmüyorsun? Sebebi dürüstçe söylersen büyük bi iyilik yapmış olabilirsin bana. Bu arada sen zaten umut vermiyor olabilirsin senin hicbi sucun belki ama o cocukla arkadasca konusman bile seninle ilgili hayal kurmasına sebep oluyor olabilir. Bu arada kesinlikle senden hoşlanıyor demiyorum. Belki de o da arkadaş olmak istiyor sadece. Bunu anlamak çok basit bu arada. Çocuğun düzenli olarak konuştuğu tek kız sen değilsen sana arkadaş gözüyle bakma ihtimali var. Konuştuğu tek kız sensen baya yüksek ihtimalle senden hoşlanıyodur.

Çocuk her derste yanima gelirdi. Sohbet ediyorduk birkaç aydir. Gecenlerde yine sinifa girdim bu sefer ilk ben selam vereyim dedim. Goz goze geldik bir an ve hemen telefona indirdi. Mahcup oldum sanki ayip bir şey gibi daha dun gelmisti yanima. Aslinda garip oldu sonra yine kantinden dondum onunden gectim. Bu sefer de ben hiç bakmadim selam verdi bir anda bu sefer. Utandi mi acaba cunku ilk defa goz goze geldik bir anda. Uzuldum ama da iyi bir dost olabilir diye dusunmustum.
korkuyor ve hoşlanıyor olabilir bol bol yapıyorsa bu hareketi.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı