Kızlar neden erkek aramıyor?

Sen ona baktığın zaman başka yöne bakıyorsa, ara sıra yanına gelip sen akıllı tahtada cmd ile ipconfig'i incelerken hiç alışkın olmadığın şekilde "Ne yapıyorsun?" diye sorunca; ya da canlı dersin başlayıp başlamadığını sınıf grubuna değil de sana soruyorsa anlarsın. En azından ben böyle anlıyorum. Ama lisede yollarımız ayrılacak maalesef :D
cmd ile ipconfig'e akıllı tahtadan bakışına mı güleyim yoksa kızın o esnada bunu sana soruşuna ve diğer dediklerine mi, valla sağ ol gece gece gülümsettin kardeşim.

Sen ona baktığın zaman başka yöne bakıyorsa, ara sıra yanına gelip sen akıllı tahtada cmd ile ipconfig'i incelerken hiç alışkın olmadığın şekilde "Ne yapıyorsun?" diye sorunca; ya da canlı dersin başlayıp başlamadığını sınıf grubuna değil de sana soruyorsa anlarsın. En azından ben böyle anlıyorum. Ama lisede yollarımız ayrılacak maalesef :D
Yanlız, çok haklısın. Kızlar biz gibi bodoslama dalamıyor, senin dediklerin gibi bana da böyle ince ipuçlarıyla anlatmaya çalışıyorlar. Mesela dün bir tane kız WP durumuna, "Benim uyuşturucum sensin, seninkisi sanal alem" yazmıştı, sınıfta ve hatta okulda da sadece bilgisayarla ilgilenen ben varım, günde 5 tane Valorant klibi atıyorum Wp durumuma, neredeyse her gün böyle ince ip uçları yolluyor okuldakiler(okul başkanıyım ve okulda bayağı popüler olduğum söylenebilir).

Sen ona baktığın zaman başka yöne bakıyorsa, ara sıra yanına gelip sen akıllı tahtada CMD ile Ipconfig'i incelerken hiç alışkın olmadığın şekilde "ne yapıyorsun?" diye sorunca; ya da canlı dersin başlayıp başlamadığını sınıf grubuna değil de sana soruyorsa anlarsın. En azından ben böyle anlıyorum. Ama lisede yollarımız ayrılacak maalesef :D

Üzüldüm şimdi sana aynı yaştaymışız bir de.
Aynı liseye gitmen dileğiyle.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı