Gözlük Takma Psikolojisi

Ben yanımda silah taşıyorum en temizi. Silah babamın ilerde iş için lazım olur diye sertifika almıştım. Silah ruhsatı alacak yaşta değilsen ya da o kadar paran yoksa biber gazı falan yanında bulundur. Dağ gibi adam olsa gazı sıktım mı iki büklüm olur. Eğildiğinde kafası tut ve dizinle tüm gücünle vur. Öyle bir darbeyi burnuna ya da çenesine alan biri aktif baksör ya da dövüşçü değilse mutlaka sarsılır. Öyle darbe alıpta yığılmayan görmedim daha. Adam çok güçlüyse sarsıldığı anda geri çekilme, arkasına geç, bulabiliyorsan sert bir şeyle kafasının arkasına vur. Boyun ile kafanın birleştiği noktaya vuracaksın. Büyük ihtimal bayılır. Ayı gibi adam bile olsa sarsılacaktır mutlaka. Sert bir şey bulamadıysan iki elini parmaklarını kenetleyecek şekilde birleştir ve tüm gücünle söylediğim noktaya vur. Hala sarsılmadıysa ya da bayılmadıysa kaç artık. Demek ki karşında terminatör var.

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevapları okuyorum da bunlar nasıl cevaplar. Bayağı böyle taktik veren anlatan olmuş. Hatta silah taşıyorum demiş arkadaş. Nasıl bir yerde yaşıyorsun ki sanki her an kavgaya hazırlıklı olman gerekiyormuş gibi. Sana kötülük şeklinde gelebilecek şeylerden uzak durman yeterli diye düşünüyorum.

Arkadaşlar cevapları okuyorum da bunlar nasıl cevaplar. Bayağı böyle taktik veren anlatan olmuş. Hatta silah taşıyorum demiş arkadaş. Nasıl bir yerde yaşıyorsun ki sanki her an kavgaya hazırlıklı olman gerekiyormuş gibi. Sana kötülük şeklinde gelebilecek şeylerden uzak durman yeterli diye düşünüyorum.
Dostum sen safsın. Beladan kaçınmak her zaman mümkün olmuyor bazen gelip yapışıyorlar. Geçen eniştemle sanayi yolundayız. Adamın biri önümüzü kesti. Sağa çek yapıyor. Ne oldu falan? Sen nasıl bana yol vermezsin? Yanındaki adam daha sakindi de bir olay çıkmadı. Astım hastası çocuğun otobüs şöförüne sigara içmeyin lütfen astımım var dediği için dayak yediğini gördüm. Zor ayırdık. Bu adamlar her yerde otobüste, yolda, parkta. Hani tek olsan yine bulaşırsın dayak yersin en fazla. Bazen yanımızda ailemizden ya da ailemizden olmayan bayanlar da oluyor. Böyle durumlarda ben geriliyorum açıkcası. Kendimi ve sevdiklerimi güvene almanın yanlış bir tarafı yok bence. Her zaman arkanı dönüp kaçamazsın. Adam gelir yanındakine musallat olur. Senin yanındaki bayana biri el atsa sende aman olay çıkmasın, bela çıkmasın diyorsan kendine yediriyorsan bilemem artık. Bunun nerede yaşadığınla ilgisi de yok. Bela nerde olursan ol geleceği varsa seni bulur. Hazırlıklı olmaktan zarar gelmez. Ben illa silah taşıyın demiyorum. Ama biber gazını yanınızda bulundurabilirsiniz. Sakın kız işi olduğunu düşünmeyin. Bence erkeklerde taşımalı.

Anlamadım kardeşim, sen şimdi ben yakışıklı görününce daha amele gibi görünüyorum mu diyosun? Kavga esnasında koy o zaman cebe.
Dostum bence tam okumadın yada anlayarak okumuyorsun. Olay tip değil. Olay benim gözlük takınca büründüğüm psikoloji. Tartışmaya bile giremiyorum gözlük varken bir anda vurursa falan diye.
Bu arada Texasda yaşamıyorum [emoji4]

Dostum bence tam okumadın yada anlayarak okumuyorsun. Olay tip değil. Olay benim gözlük takınca büründüğüm psikoloji. Tartışmaya bile giremiyorum gözlük varken bir anda vurursa falan diye.
Bu arada Texasda yaşamıyorum [emoji4]
Siz hala işin goygoyundasınız. Texsas falan. Ne diyeyim, Allah hiç birinizi böyle zor durumlarda bırakmasın. Yaşayan bilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı