Gözü yerinde olmayan kedinin gözünde akıntı var

1-2 hafta önce sokaktan yavru bir kedi bulduk. Köpeklerin saldırısına uğramış annesi babası ölmüş bunun da bir gözü çıkmış. Şu an sağlıklı devlet veterinerine götürdüğümde iğne verdiler 3 günlük onu kullandık. Şu an gözünde biraz akıntı var, bir problem olur mu? Veteriner için maddi durumum yok öğrenciyim, devlet veterineri de arabayla gelip ayak üstü bakıp gitmişti yani çok umursamıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
1-2 hafta önce sokaktan yavru bir kedi bulduk. Köpeklerin saldırısına uğramış annesi babası ölmüş bunun da bir gözü çıkmış. Şu an sağlıklı devlet veterinerine götürdüğümde iğne verdiler 3 günlük onu kullandık. Şu an gözünde biraz akıntı var, bir problem olur mu? Veteriner için maddi durumum yok öğrenciyim, devlet veterineri de arabayla gelip ayak üstü bakıp gitmişti yani çok umursamıyorlar.
Bir tane veterinere götür onlar devlet veterinerine yönlendirme yapıyorlar, aşırı üzülüyorum bu kedilere ya.

Veterinere götürüp bırak sahiplenmeeceksen dernekler karşılar garibimin masraflarını. Sahiplenmek istiyorum diyorsan nasıl uygun fiyata çözersin bilmiyorum.

Zonguldak.

Veterinere götürüp bırak sahiplenmeeceksen dernekler karşılar garibimin masraflarını. Sahiplenmek istiyorum diyorsan nasıl uygun fiyata çözersin bilmiyorum.

Hocam açıkçası veterinerlerin bakacağına pek inanmıyorum, devlet veterineri barınağa götürelim istersen dedi istemedim. Zonguldak'ta yaşıyorum yani büyük şehirlerin hizmetleriyle bir tutmayın. Kedi yavru sokağa salamam havalarda çok soğuk şu anlık bakıyorum evde, gözünde acı veya rahatsızlığı yok keyfi yerinde tekir kedisi oynuyor zıplıyor. Sadece görseldeki gibi gözünde bir akıntı oluyor.

Bir tane veterinere götür onlar devlet veterinerine yönlendirme yapıyorlar, aşırı üzülüyorum bu kedilere ya.
Zaten devlet veterinerine götürdüm. Telefondan aradım yer olarak valiliği söylediler gittim, veteriner muayene alanı olmadığını söylediler 2 adam arabayla geldi ayaküstü baktı iğne verip gittiler 😁

Dosya Ekleri

• edgde.jpg
    edgde.jpg
    173,7 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı