Gold'dan nasıl çıkılır?

Silver Gold eloda sadece vurarak bile çıkabilirsin, aimim iyi değil dersen Cypher oynayıp trap kontağına çıkıp Killer çıkartabilirsin, safe oyna takımın kötü bile olsa sen infonu ver, ve tiltsen öldükten sonra mikrofon açık küfür etme, takımın mentalini bozma.

Valorant oynuyorum ve rank atlamak istiyorum. Nasıl çıkabilirim?

Önce hak edip etmediğine bağlı ne olursa olsun takımdan fazla vuruyor musun veya oyunu yönetebiliyor musun? Bunlar önemli bir de full takımlı gir

Önce hak edip etmediğine bağlı ne olursa olsun takımdan fazla vuruyor musun veya oyunu yönetebiliyor musun? Bunlar önemli bir de full takımlı gir

Her şey fazla vurmak değil, önemli olan yerlerde kill alabilmek, önüne çıkan adamı vuramıyorsan zaten rank atlayamazsın. Ve Gold eloda oyunu yönetebilmek imkansız gibi bir şey, Duo girsen daha iyi olur, en az senin kadar vurabilen, senden kötü olmayacak biri.

@Lyc teşekkürler bu sunuculardan adam arayacağım .
Silver Gold eloda sadece vurarak bile çıkabilirsin, aimim iyi değil dersen Cypher oynayıp trap kontağına çıkıp Killer çıkartabilirsin, safe oyna takımın kötü bile olsa sen infonu ver, ve tiltsen öldükten sonra mikrofon açık küfür etme, takımın mentalini bozma.
gold elodayım . Takımımdan daha fazla vuruyorum genelde ama onlar maçı hiç takmıyor. Sürekli afk geliyor . Oynayan olursa garip garip bağırıp küfür ediyor . Oyunu oynamak isteyen goldda kalmadı mı?
Elimden geldiğince info veriyorum ama onlar bencil peekler atıp duruyorlar . Onlara yardımcı olmaya çalıştığımda bende ölüyorum . Olmazsam da 1v3 kalıp genelde kaybediyorum . Yanımda oynamak isteyen biri olsa gerçekten yardımcı olurmuş haklısınız

Çok iyi ingilizcen olmasına gerek yok, temel kavramları biliyorsan frankfurt oyna, aimleri pek iyi değil ama infolu ve takım oyunu oynuyorlar.

Oynayarak.
Gamesenseiniz kötüyse geliştirin, artık replay sistemi geldi hatalarınıza bakın,nerede neyin daha doğru yapılabileceğine bakın.
İstanbul serverında oynamayın en önemlisi bu. Herkes 5 iq sadece aim çalışmış insanlar. Frankfurtta da artık türkler geliyor bu yüzden paris veya londra en mantıklısı olur.
Takım iletişim kurmuyorsa dümdüz oynamak yerine mic basıp yönlendirin. Düşük elolarda insanlar koyun sürüsü gibi mic basan ne derse hemen ona uyuyorlar.
Her tur sürekli aynı şeyleri deneme. Rakip artık 2. 3. Seferden sonra anlayacak.
Ctde agresif oynamaya alış. Oyunun olayı t saldırır ct ise siteda sadece oturur gelmesini beklerden ibaret değil. Bir map var ve bu mapte her iki taraf da ilerleyebilir.
Utilityleri gereksiz kullanmamaya çalış.
İlla duo veya trio girmek zorunda değilsin. Boşa takım kötü diye mızmızlanmaya gerek yok, seninki kötüyse afk troll geliyorsa aynısı karşıya da geliyor oyunun sana karşı bir siniri yok ve bilerek attığı yok. Takımına yardım etmeye çalış. Yardım etmene rağmen hiçbir şey yapamıyorlarsa baitle tradeine falan çık. Bu tür durumlarda oyunu 1v5 atıyormuş gibi oynamak zorundasın.
Kaçamayacağın pozisyonlarda durma.
Rakiple fightlarken geriye çekilip rakibin senin üstüne gelmesini sağlayabilirsin. Geldiği an da sen çıkıp öyle fightlarsın. Çoğu zaman normal aimfight atmaktan daha iyi oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı