Google aramasında çıkan Sahte Logitech sayfasına dikkat

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bizim insanımızın en büyük problemi yanlışlık yaptıysa sürekli kendini haklı çıkarmaya çalışmasıdır. Sayın Murat Bey'in bilgisine hiçbir lafım olamaz ancak forumda insanlara karşı sürekli aşağılayıcı tavır sergiliyor.

Pardon arkadaşlar yanlışlık olmuş diyebilmeli bir insan. Yanlışlık yoksa da burada şunu demek istedim gibi daha yapıcı bir dil kullanılabilir.

Okumamanın zararları. Daha ne diyeyim. Orada diyor ki: Google aramasında çıkan bu siteye dikkat.
Screenshot_4.png

Anlatım bozukluğu var. Başlık zaten film gibi. Herkes böyle anladıysa, anlatımda bir sıkıntı var demektir. Bu durum karşıdakine her türlü hakareti edip tepki görünce "ya ben seni övmüştüm" demek gibi...

Okumamanın zararları. Daha ne diyeyim. Orada diyor ki: Google aramasında çıkan bu siteye dikkat. Siteye girdiğinizde yönlendirilirsiniz diyorum. Düşünmeyenler sitenin zararlı olduğunu çıkarıyor böyle devam :)

Ya yanlış site koydunuz. Ya da bilerekten doğru siteyi yanlış diye lanse ediyorsunuz. Site Logitech'in kendisine ait. Hatanızı anlamak yerine niye hala üstüne gitmeye çalışıyorsunuz?

Ya arkadaşlar gereksiz tartışıyorsunuz. Sonuç olarak o siteye Google'dan aratarak girince ne oluyor?

Hocam siteye girdim. Acaba ne demek istiyordunuz?
Sorun sitede değil. Oraya bağlantı veren Google'da, reklam içerikli olarak yönlendiriyor. Bu her kişide değil bazılarında oluyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı