Bende oluyordu saatim yanlıştı düzeltmiştim geçmişti. Ama birçok yolu var tabii.Arkadaşlar bilgisayarı her yeniden başlattığımda Google Chrome bu hatayı veriyor. Aşağıdaki değeri 1 yapınca düzeliyor ama sürekli böyle olmasını istemiyorum, var mıdır bir çözümü?
Eki Görüntüle 811691
Eki Görüntüle 811701
Bende oluyordu saatim yanlıştı düzeltmiştim geçmişti. Ama birçok yolu var tabii.
Arkadaşlar bilgisayarı her yeniden başlattığımda Google Chrome bu hatayı veriyor. Aşağıdaki değeri 1 yapınca düzeliyor ama sürekli böyle olmasını istemiyorum, var mıdır bir çözümü?
Eki Görüntüle 811691
Eki Görüntüle 811701
Sorun hakkında geçici bir çözüm olarak şunu sunabilirim: Açtığınız regedit klasörüne (Internet Settings) sağ tık yapıp ver diyin. Masaüstüne kaydedin. Her açılışta masaüstündeki dosyayı açıp kayıt defterine ekle derseniz işiniz daha kolaylaşmış olacak. Tabii ki bunu her açılışta yapmanız gerekecek
Bende oluyordu saatim yanlıştı düzeltmiştim geçmişti. Ama birçok yolu var t
Önceden aldım hocam saat doğruHocam screenshot'u önceden mi aldınız yoksa saatinizmi yanlış?
Hatta bu arkadaştada aynı sorun varmış.
Attığım linkteki konuda bir sürü çözüm var onları okuyun. Deneyin.Önceden aldım, hocam saat doğru.
hiçbiri olmuyor hocam denedim hepsiniAttığım linkteki konuda bir sürü çözüm var onları okuyun. Deneyin.
Benden bu kadar o zaman hocam. Google'ı silipte yüklemeyide deneyin.hiçbiri olmuyor hocam denedim hepsini
onuda denedim reisBenden bu kadar o zaman hocam. Google'ı silipte yüklemeyide deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.