Google Chrome'u bırakıp Microsoft Edge Chromium'a geçen var mı?

revios 1809 desteklemiyor, desteklese kullanacaktım :/
1584522263955.png
 
Ara ara değişiklik olsun diye başka tarayıcılar kullanıyorum fakat twitterdaki mouse akıcılığını sadece firefox ile alıyorum. Diğer tarayıcılarda denediğimde zaman tünelini aşağıya doğru kaydırdığımda gözüme hep bir takılma geliyor. Firefox ile yaşadığım sıkıntı ise çalıştırmak istediğim java kodunu sayfa içerisinde çalıştıramıyorum. Link çubuğuna kodu yapıştırıp enter yaptığımda kod çalışmıyor ve bu problemi sadece firefoxta yaşıyorum.
 
Ara ara değişiklik olsun diye başka tarayıcılar kullanıyorum fakat Twitter'daki mouse akıcılığını sadece Firefox ile alıyorum. Diğer tarayıcılarda denediğimde zaman tünelini aşağıya doğru kaydırdığımda gözüme hep bir takılma geliyor. Firefox ile yaşadığım sıkıntı ise çalıştırmak istediğim Java kodunu sayfa içerisinde çalıştıramıyorum. Link çubuğuna kodu yapıştırıp enter yaptığımda kod çalışmıyor ve bu problemi sadece Firefox'ta yaşıyorum.

3 Sene önce bende Firefox kullanıyordum. Gerçekten diğerlerine göre daha az RAM tüketiyordu ve daha hızlı geliyordu benim için. Ama şu yeni Java güncellemelerinden sonra sorunlar ortaya çıkmaya başlayınca Google Chrome geçmek zorunda kaldım. Şu an chromium ve Google Chrome kullanıyorum. Bakalım hangisi güzel olacak.
 
Ben kullanıyorum, fazlasıyla memnunum, geçmeyi düşünen herkese de tavsiye ederim. (Karanlık mod da işime geliyor açıkçası(Chrome'da da olmasına rağmen))
 
Firefox efsane. Lakin ben de zaman zaman tarayıcı değiştiriyordum. Şu sıralar Opera ile takılıyoruz, eklenti sıkıntısı pek yok ve iyi kerata. Firefox sever Opera kullanıcısıyım.
 

Geri
Yukarı