Google işletme sahibi, kötü yorum dolayısıyla dava edeceğini söylüyor

Ghy

Zeptopat
Katılım
9 Nisan 2024
Mesajlar
0
Merhaba, Google'da bir işletmeye kötü yorum yaptım, yorumumda hakaret yoktu işletmenin kötü taraflarından bahsettim. İşletme sahibi adımın kayıtlarda gözükmediğini (farklı hesaptan yazdığım için) markayı karalamaktan dava edeceğini söyledi. Böyle bir durumda iş mahkemeye taşınır mı? Bilen kişiler cevaplayabilir mi? Şimdiden teşekkür ederim
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Yazdığım mesaj tam olarak şuydu “Telefonda söyledikleri fiyatı vermiyorlar, direksiyon derslerini kafalarına göre iptal edip erteliyorlar, her derste farklı hocayla eğitim görüyorsunuz. Eğer indirim yapacağız derlerse inanmayın ders sayısından kısıp az direksiyon dersi veriyorlar. Sınav olduğunuz güzergah diğer bölgelere göre çok zor resmen kalıp tekrar para vermeniz için uğraşıyorlar. Bütün sınavları tekte geçmeme rağmen 4 ayda anca ehliyeti alabildim.”

Farkli hesapla yazdigim için sanırım beni kursa kayıt olmamış bilerek kötü yorum yapan biri zannettiler
 
Ne zannediyor kardeşim bunlar kendilerini? Gayet ifade özgürlüğünü kullanmışsın. Adam gibi cevap versin desin ki hayır yalan söylüyorsunuz biz sizi kandırmadık vs. Bu durumda mahkemeyle tehdit etmesi suçluluk psikolojisindendir. Bir de güzelim ülkede herkes herkesi mahkemeye vermekle tehdit ediyor bu ne böyle? Gariban vatandaş da haklı olsa bile "ben bunlarla baş edemem davayı kazanacak olsam bile avukat masrafıdır mahkemesidir uğraşamam" diyor geri çekiliyor. En ufak eleştiriyi bile kaldıramayan vatandaşa ahkam kesen böyle adamlara fırsat vermeyin. Linki at ben de memnuniyetle 1 yıldız vermek isterim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı