Google Pixel 7 almak mantıklı mı?

Makaleler
29
Yer
Türkiye
Merhaba, düz Google pixel 7 şu sıralar gözüme çarpan ve hoşuma giden bir model. Malum site üzerinden yurt dışı sıfır olarak alıp Türkiye'de 6 bin civarı olan IMEI kaydı ile kayıt ettirmek ne kadar mantıklı? Bu cihaz için bu masraf değer mi diye düşünüyorum birkaç gündür.

Düşünceleriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, düz Google pixel 7 şu sıralar gözüme çarpan ve hoşuma giden bir model. Malum site üzerinden yurt dışı sıfır olarak alıp Türkiye'de 6 bin civarı olan IMEI kaydı ile kayıt ettirmek ne kadar mantıklı? Bu cihaz için bu masraf değer mi diye düşünüyorum birkaç gündür.

Düşünceleriniz nedir?
Değmez bence.

Yurt dışı cihazlar biraz sıkıntılı olabiliyor. Ama benim için sıkıntı değil kayıt yaparım dersen orası ayrı bir mevzu o kişinin zevkine göre değişir. Benim de gözüme takıldı ama malum enflasyon tavan olduğu için alasım gelmiyor...

Yurt dışı cihazlar biraz sıkıntılı olabiliyor. Ama benim için sıkıntı değil kayıt yaparım dersen orası ayrı bir mevzu o kişinin zevkine göre değişir. Benim de gözüme takıldı ama malum enflasyon tavan olduğu için alasım gelmiyor...
Kayıt yaptırdıktan sonra herhangi bir sorun olabilir mi acaba? IMEI ile ilgili.

Düşünceleriniz nedir?

Garantili olmadığı için mantıklı değil.

Geçen ay Gürcistan'dan Gürcistan garantili Pixel 7 aldım. Satın almadan önce kronik arızası var mı diye çok araştırdım. Kayda değer bir sorunu yok. Eğer kendin yurtdışına gidip alacaksan öneririm çok güzel cihaz. Malum siteden almanı tavsiye etmem. Ben Gürcistan'a yakın olduğum için gidip servise bırakabilirim. Malum siteden alırsan yurtdışı garantisine sahip olamazsın.

Diğer Android telefonları unut, Pixel cihazlar çok ayrı seviyede bir Android deneyimi sunuyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı