GoW, TLOU2 abartan kitle hakkında

RDR2'ye daha ağır eleştirilerden seçtim, bir bak istersen neyden şikayetçi olduklarına. Metascore'ye de bakmadan boş geçmeyelim.
Takmışsın sen Metascore'a. Yahu metascore'u bu oyuncular değil oyun basını belirliyor. Kullanıcı puanına bakman lazım metacritic'te.
Ama oyuncular yani çoğunluk GoW'u seçiyor.
GoW'a daha eli değmemiş birinin bunları demesi çok ironik.

Takmışsın sen Metascore'a. Yahu metascore'u bu oyuncular değil oyun basını belirliyor. Kullanıcı puanına bakman lazım metacritic'te.
Ama oyuncular yani çoğunluk GoW'u seçiyor.
GoW'a daha eli değmemiş birinin bunları demesi çok ironik.
Kullanıcı puanına bakıyorum zaten, bomboş eleştirilerden dolu RDR2. "15 dakika gez, 3 adam öldür"falan. Daha oyunu oynamayı bilmeyenler konuşuyor.

Kullanıcı puanına bakıyorum zaten, bomboş eleştirilerden dolu RDR2. 15 dakika gez 3 adam öldürmüşmüş. Daha oyunu oynamayı bilmeyenler konuşuyor.
Niye hala kabul etmiyorsun? Varsa var haterı. Ama genel oyuncu kitlesi GoW'u daha çok seviyor. Nokta. Sen seversin sevmezsin, orası aynı konu.

GOTY Ödülünü tanıdığım - gördüğüm insanlara sorduğumda da RDR2 cevabını aldım.

Niye hala kabul etmiyorsun? Varsa var haterı. Ama genel oyuncu kitlesi GoW'u daha çok seviyor. Nokta. Sen seversin sevmezsin, orası aynı konu.
Bütün oyuncu kitlesinin oy kullandığını mı düşünüyorsun?

GOTY Ödülünü tanıdığım - gördüğüm insanlara sorduğumda da RDR2 cevabını aldım.

Bütün oyuncu kitlesinin oy kullandığını mı düşünüyorsun?
Ama hayat tanıdığımız insanlarla dolu değil. Sen aşırı fanlaşmışsın RDR 2'ye karşı. Gerçek olan bir şeyi kabullenemiyorsun. Oylayan gerçek oyuncular ve oyun dünyasına katkı sağlamış jürilere göre GoW daha iyi bir oyun.

Ama hayat tanıdığımız insanlarla dolu değil. Sen aşırı fanlaşmışsın RDR 'ye karşı. Gerçek olan bir şey kabullenemiyorsun. Oylayan gerçek oyuncular ve oyun dünyasına katkı sağlamış jürilere göre GoW daha iyi bir oyun.
Bunu "The Last of Us Part 2 RDR2'den iyidir" diyen birisi diyor. Siz kendinizi puanlarla avutursunuz.

Hareket animasyonları bile İTİCİ olan bir oyun GoW.

Bunu "The Last of Us Part 2 RDR2'den iyidir" diyen birisi diyor. Siz kendinizi puanlarla avutursunuz.
Yok. Fanboylaşmışsınız siz. Puanla falan değil. Taraf tutar gibi konuşuyorsun şu an farkındaysan.
Bunu TLoU 2, RDR 2'den iyidir diyen biri demiyor, Game Awards'da oy kullanan en az 5 milyonluk kesim diyor. Ama bir RDR 2 fanboyu bunu nasıl kabullensin? RDR 2 şu ana kadar çıkmış en iyi oyun olmalı.

Yok. Fanboylaşmışsınız siz. Puanla falan değil. Taraf tutar gibi konuşuyorsun şu an farkındaysan.
Bunu TLoU 2, RDR 2'den iyidir diyen biri demiyor, Game Awards'da oy kullanan en az 5 milyonluk kesim diyor. Ama bir RDR 2 fanboyu bunu nasıl kabullensin? RDR 2 şu ana kadar çıkmış en iyi oyun olmalı.
GoW'da daha çok mu acıklı sahneler var mesela veya TLoU2'de? Arthur'a mı bağlanamadın anlamıyorum ki? Oyları bırakıp düşünün bi neden böyle düşünüyorsunuz? RDR2 Hem muhteşem diyorsun hem de yerden yere çakıyorsun. Kötülenecek yanlarını sayar mısın?

GoW'da daha çok mu acıklı sahneler var mesela veya TLoU2'de? Arthur'a mı bağlanamadın anlamıyorum ki? Oyları bırakıp düşünün bir neden böyle düşünüyorsunuz? RDR2 Hem muhteşem diyorsun hem de yerden yere çakıyorsun. Kötülenecek yanlarını sayar mısın?
Kabul ediyorum demeden hiç bir şey demeyeceğim. Sen kendininki dışındaki fikirleri kabul edemiyorsun. Bu kadar basittir: GoW, büyük çoğunluğa göre RDR 2'den daha iyi bir oyundur.
Senin hangisini sevip sevmemen önemli değil, büyük çoğunluğun fikri bu. Şimdi tutmayınca puanları bırak diyorsun. RDR 2'yi savunmak için elinden geleni yapıyorsun. Ben seviyorum RDR 2'yi, ama GoW'u daha çok seviyorum, büyük kesim de böyle düşünüyor. Ama sen bunu kabullenemiyorsun.

Kabul ediyorum demeden hiç bir şey demeyeceğim. Sen kendininki dışındaki fikirleri kabul edemiyorsun. Bu kadar basittir: GoW, büyük çoğunluğa göre RDR 2'den daha iyi bir oyundur.
Senin hangisini sevip sevmemen önemli değil, büyük çoğunluğun fikri bu. şimdi tutmayınca puanları bırak diyorsun. RDR 2'yi savunmak için elinden geleni yapıyorsun. Ben seviyorum RDR 2'yi, ama GoW'u daha çok seviyorum, büyük kesim de böyle düşünüyor. Ama sen bunu kabullenemiyorsun.
Değil işte değil, asıl sen puanlara bakarak savunuyorsun. RDR2 Çok daha iyi bir oyun. Bunu nasıl anlamıyorsunuz bilmiyorum. Büyük bir kesim öyle düşünüyor diyorsun, şimdiye kadar duyduğum RDR2 yerine GoW daha iyi diyen ilk kişilerdensin.

GoW'un Hikayesi sardı diye en iyi oyun olmuyor ne yazık ki.
Hareket ederkenki animasyonlardan bahsetmiyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı