GPU kullanımı %0 olup drop girme sorunu

AMD ekran kartı kullanıyorum Driver'ın bana sunduğu bir özellik var GPU kullanımı sıcaklık vs gibi şeyleri görebiliyorum en basit oyundan en ağır oyunlara kadar PC'de her şeye drop giriyor 3 gün öncesine kadar böyle değildi 3 gün önce Valorant tam ekran sorunu yüzünden giidp özel çözünürlük ayarlamıştım fakat yine kaydettiğim çözünürlük monitörün çözünürlüğüydü Driver sil yükle yaptım arayüz falan değişti özel çözünürlük gitmişti fakat her şeye olduk olmadık yerde drop giriyor ve cidden sinir bozucu drop girdiği anda yukarıdan bakıyorum GPU kullanımı %0 oluyor PC kendıne geldıgınde ıse o normale dönüyor şu karantina günlerinde evde çıldırmak üzereyim :( attığım resimde sağ üstteki yerden bakıyorum.

Ekran Görüntüsü (3).png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartı AMD radeon r9 270
Harddisk 1tb ve yeteri kadar ciddi anlamda boş yer var
Ram 2x4 8gb
işlemci i5 2400 3.10 Ghz
Amd radeon driver ından özel çözünürlük eklemiştim her şey onunla başladı monitörüm 1600x1200 fakat ben yinede aynısını ekledim. Sil deyincede os çözünürlük sayfasından değiştirin diye uyarı veriyor o sorunu halledemedim de. Sonrasında driver sil yükle yaptım arayüz değişti eklemiş olduğum özel çözünürlük gitti fakat sistemimde hiçbir sıkıntı yoktu tertemiz kusursuz çalışmaktaydı şimdi ise pc de ne yaparsam yapıyım herşeye drop giriyor örnek (discorddan birine mesaj atarken) işimi bi şekilde hallediyorum fakat cidden çok rahatsız ediyor.
Windowsa format attım çok çok azda olsa düzeldi ama halen aynı ...... yardımcı olursanız çok teşekkür ederim

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı