Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Dünkü mesajlarımı alıntılayıp "Resmi kanaldan yayınlandı, neye inanmıyorsun?" diyen çok sevgili arkadaşlar, ben o mesajları attığımda daha fragman resmi olarak yayınlanmamıştı. Yanıldım evet ancak sizin bu düşünmeden attığınız mesajlar maalesef benim yanılmamdan daha komik :D

Dünkü mesajlarımı alıntılayıp "Resmi kanaldan yayınlandı, neye inanmıyorsun?" diyen çok sevgili arkadaşlar, ben o mesajları attığımda daha fragman resmi olarak yayınlanmamıştı. Yanıldım evet ancak sizin bu düşünmeden attığınız mesajlar maalesef benim yanılmamdan daha komik :D

Sende en çok güldüğüm kısım bura RDR2 1000 saat oynadım demendi diğer türlü sorun yok :D

Sızıntı videonun linkini atabilir misiniz? Rockstar'ın paylaştığı ile arasında fark yoksa gerek yok ama :D

İkisi de aynı.

@Liberteen, oyunun hypesini o kadar yaptılar ve gösterdikleri fragman bana pek detaylı gelmedi.
Katılıyorum ama o hype'ı internet alemi kendi kendine yaptı. Ben okuyup geçiyordum.

Benim merak ettiğim araç dinamikleri ve fizik motoru nasıl olacak. Oyun Grand Theft Auto olduğu için zamanın büyük bir kısmını araç içinde geçireceğiz. GTA 5'in araç dinamiklerini ve fizik motorunu beğenmemiştim GTA 4'ten sonra. Umarım ara yolu bulmuşlardır.

Benim merak ettiğim araç dinamikleri ve fizik motoru nasıl olacak. Oyun Grand Theft Auto olduğu için zamanın büyük bir kısmını araç içinde geçireceğiz. GTA 5'in araç dinamiklerini ve fizik motorunu beğenmemiştim GTA 4'ten sonra. Umarım ara yolu bulmuşlardır.

Trailerda dikkatimi çeken yer kaza sahnesiydi ters dönmüş arabada hasar çok yok gibiydi ama varillerin yamulması o içindeki sıvıların etrafa dökülmesi falan o görüntüyü alsam ufak bir montaj çözünürlük düşürme yapsam gerçek kaza görüntüsü diye yuttururum.

Katılıyorum ama o Hype'ı internet alemi kendi kendine yaptı. Ben okuyup geçiyordum.

Aşırı gerçekçilikte sıkıyor biraz yapay olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı