Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Bakalım 2.fragmanda neler göreceğiz şahsen bu fragmandan sonra birkaç ay bir şey gösterilmesede olur.

Atmosfer olarak cok iyi duruyor, bayıldım.

Hocam karakterler plastik gibi bu forumda oyundan anlayan yok mu ya (!)

Oyun zevkin yok o zaman, ne bekliyordun adamlardan? Adamlar grafik ve mekanikleri cuk diye oturtmuş.

E tabii dandik firmaların CGI fragmanlarını izleyip oyunda dibine kadar downgrade görünce öyle oluyor hocam.

2. fragman hemen çıkmaz bence. Arasını biraz geçirirler. 2-3 ay en az.

Aman zaten çıkmasın hocam hemen sömürmek istemiyorum her şeyi umarım 2.fragmanda teknik detaylara inilen belgesel tarzı bir şey olur şunu yaptık bunu yaptık gibisinden.

Gözünle izle 🤣 yarın saat 5'te dönerim.
Noldu :D

E tabii dandik firmaların CGI fragmanlarını izleyip oyunda dibine kadar downgrade görünce öyle oluyor hocam.

Aman zaten çıkmasın hocam hemen sömürmek istemiyorum her şeyi umarım 2.fragmanda teknik detaylara inilen belgesel tarzı bir şey olur şunu yaptık bunu yaptık gibisinden.
Komiksiniz.

Böyle büyük bir oyunu YouTube gibi bir yere önceden yüklersen olan bu olur.
Sırf o da değil, oyuna ait yüzlerce Alpha görüntüsünü 2022 yılında sızdıran Lapsus$ hacker grubunun İngiltere'de yaşayan üyesi 17 yaşındaki çocuk (Aarion Kurtaj), hack işlemini sadece Amazon Fire Stick kullanarak yapmış. Bunu yaparken de bir oteldeymiş. Cloud computing üzeriden Rockstar çalışanlarından birinin kullanıcı bilgilerini ele geçirmeyi başarmış phishing yöntemi ile.

Artık her şey dijital ve internete 7/24 bağlı. Rockstar'ın trailer videosunu fiziksel olarak Blu-ray disce filan basıp sonra da kendi sistemleri üzeriden silmesi gerekirdi, ancak o şekilde muhafaza edebilirlerdi. :D Yayınlamak istedikleri zaman da disc üzerinden yükleme yaparlardı. Yani saçma da olsa aklıma geldi, ancak bu şekilde sızıntı önüne geçebilirlerdi. 7/24 internete bağlı olunduğu ve verilerin sürekli dijital saklanması halinde herkes her zaman risk altında.

Hocam ben bu duruma biraz saçma bakıyorum koca şirket 3 5 insanın direktifleriyle mükemmel olmaz bunlar baş isimler, büyük isimler evet doğru ama bu koca oyunlar bu 3 5 kişiden çıkmadı sadece evet belki yönetimde sorun olur belki senaryoda sorun olur ama GTA markası bir anda AC markası gibi yerleri öpmesi çok zor.
Adamlar çıktığı gibi rezalet bir gta trilogysi ve rezalet bir rdr 1 re releasei gördük, remaster bile değil basbayağı re relase, ve evet oyunları bilgisayarlar yapmaz insanlar yapar ve vizyoner insanların çıktığını da biliyoruz, gta 6ya tabi ki yansımaz çünkü hikayesi çoktan bitmişti ama sonraki oyunlar için endişeliyim.

2025'de PS5 ve XBOX'a çıkıyor. Ertelenme gibi olursa PC için 2027 diyorlar. Bu doğru mu?
PC'nin pabucunu hep dama atar Rockstar. O konuda ben de net bir şey söyleyemem.

Konsol için erteleme olursa PC de tabi ki bu sebeple ertelenir. Benim kişisel tahminim konsol 2025 gibi başarılı bir çıkış yaparsa, PC de 2026'da GTA 6'yı görür. Tamamen kişisel düşüncem, böyle resmi bir bilgi yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı