Grand Theft Auto VI Fragmanı Sızdırıldı

Adamlar çıktığı gibi rezalet bir GTA Trilogy'si ve rezalet bir RDR 1 re releasei gördük, remaster bile değil basbayağı re relase, ve evet oyunları bilgisayarlar yapmaz insanlar yapar ve vizyoner insanların çıktığını da biliyoruz, GTA 6ya tabii ki yansımaz çünkü hikayesi çoktan bitmişti ama sonraki oyunlar için endişeliyim.

Ben bu son 2 işinde bir saçmalık olduğunu düşünüyorum bence tüm iş yükü GTA6 ya dönükkken bir kısımada güvenip RDR1 ve GTA Trilogy işini verdiler "iyi bir şeyler çıkarmaya bakın" dediler ve GTA6 ya döndüler ve güvendikleri kısım 2 iştede patladı bu her ne kadar rockstara çok ufak bir zarar versede bu oyun bu durumu unutturucaktır. Zaten Rockstar port konusunda garip bir saçmalık içinde olan bir firma.

Bu arada trailer'ı izleyip sistem dizmeye heveslenen arkadaşlara tavsiyem, 2025 yılının sonuna doğru dizin.

Şu an alacak bütçeniz varsa da paranızı dövizde tutun ki zamanı geldiğinde enflasyondan fazla etkilenmeden sistem toplayabilin.

Sadece GTA 6 odaklı sistem toplamak isteyenlere neden şimdi toplamalarını önermiyorum, çünkü 2025 yılında RTX 50 serisi kartlar gelecek, bunun yanında Intel tarafında 15. nesil işlemciler, AMD tarafında ise Ryzen 8000 serisi işlemciler olacak. Bu söylediklerim sadece GTA 6 için PC toplamak isteyen arkadaşlara. Onun dışında şimdi toplamak isteyen de toplasın tabi.

Ben bu son 2 işinde bir saçmalık olduğunu düşünüyorum bence tüm iş yükü GTA6 ya dönükkken bir kısımada güvenip RDR1 ve GTA Trilogy işini verdiler "iyi bir şeyler çıkarmaya bakın" dediler ve GTA6 ya döndüler ve güvendikleri kısım 2 iştede patladı bu her ne kadar rockstara çok ufak bir zarar versede bu oyun bu durumu unutturucaktır. Zaten Rockstar port konusunda garip bir saçmalık içinde olan bir firma.
Üst üste firmayı firma yapan kişilerin çıkışının ardından manidar, ayrıca çalışanların yaşadığı olayları ve yeni gelen regülasyonları da işin içine katınca ilerki rockstar projelerinden ne olur ne olmaz beklentiyi kısık tutmakta fayda var.

Bu arada Trailer'ı izleyip sistem dizmeye heveslenen arkadaşlara tavsiyem, 2025 yılının sonuna doğru dizin.

Şu an alacak bütçeniz varsa da paranızı dövizde tutun ki zamanı geldiğinde enflasyondan fazla etkilenmeden sistem toplayabilin.

Sadece GTA 6 odaklı sistem toplamak isteyenlere neden şimdi toplamalarını önermiyorum, çünkü 2025 yılında RTX 50 serisi kartlar gelecek, bunun yanında Intel tarafında 15. nesil işlemciler, AMD tarafında ise Ryzen 8000 serisi işlemciler olacak. Bu söylediklerim sadece GTA 6 için PC toplamak isteyen arkadaşlara. Onun dışında şimdi toplamak isteyen de toplasın tabii.

Şu anki sistemim piyasada olan oyunları rahatça oynatıyor parayı da döviz ve altında tutuyorum dediğiniz gibi en mantıklısı oyunun çıkmasına yakın yeni sisteme geçiş yaparım 🥰

Üst üste firmayı firma yapan kişilerin çıkışının ardından manidar, ayrıca çalışanların yaşadığı olayları ve yeni gelen regülasyonları da işin içine katınca ileriki Rockstar projelerinden ne olur ne olmaz beklentiyi kısık tutmakta fayda var.

Rockstar bir çaresini bulur düzeltir hem dediğiniz gibi gelecek işlerde sorun olabilir ama bu benim umurumda değil zaten 10 yıl yeni bir GTA görmeyi beklemeyeceğiz bile o zamana kadar yaşayacağım bile muamma o yüzden pek umurumda değil.

Rockstar bir çaresini bulur düzeltir hem dediğiniz gibi gelecek işlerde sorun olabilir ama bu benim umurumda değil zaten 10 yıl yeni bir GTA görmeyi beklemeyeceğiz bile o zamana kadar yaşayacağım bile muamma o yüzden pek umurumda değil.
Gta yalan olmasın çok umrumda değil, yeni ip veya en azından yeni red dead görmeyi isterdim en azından daha yenilikçi yaklaşabiliyorlar böyle işlerde, söylediğim şeyler de iki yılda firma içinde yaşanan şeyler, baya çalkantılı bilgi olması babında söylemiştim.

Gta yalan olmasın çok umrumda değil, yeni ip veya en azından yeni red dead görmeyi isterdim en azından daha yenilikçi yaklaşabiliyorlar böyle işlerde, söylediğim şeyler de iki yılda firma içinde yaşanan şeyler, baya çalkantılı bilgi olması babında söylemiştim.
elbet rockstarda bir gün patlayacaktır hocam ama bu 5 yıl içinde değil en azından

Technopat Haberler

Geri
Yukarı